ایده های راه اندازی کسب و کار اینترنتی

زمان مطالعه: ۱۰ دقیقه

ایده های راه اندازی کسب و کار اینترنتی

آیا سال ۹۸، سالی برای راه اندازی کسب و کار آنلاین سودآور برای شما خواهد بود؟ شاید شما نیز از آن دسته افرادی باشید که هر سال به کسب درآمد اینترنتی فکر کرده اید. احتمالا ایده های بسیاری در رابطه با راه اندازی کسب و کار اینترنتی در ذهنتان دارید و پیش خود فکر می کنید اگر می توانستید آن ها را عملی کنید و از طریق اینترنت کسب درآمد کنید اولین کاری که می کنید از شغل فعلیتان استعفا می دهید.

به راحتی می توانید به دور دنیا سفر کنید. زندگی راحتی برای خود و خانوادتان فراهم کنید و به آزادی مالی برسید. از اینکه هر روز مجبور باشید از ساعت ۹ تا ۵ سرکار باشید رها می شوید و اختیار تام زمانتان را خواهید داشت.
اما کاری که شما معمولا انجام می دهید این است که کمی زمان برای بررسی ایده های خود صرف می کنید و در نهایت به شرایط عادی خود برمی گردید. اگر درامد ثابتی دارید و هر روز کار تکراری و برنامه ریزی هماهنگی دارید همان روال قبلی را ادامه می دهید و به خودتان می گویید امسال نمی شود. از سال بعد حتما برنامه ریزی کسب و کار اینترنتی را شروع خواهم کرد. اما “سال بعد” هرگز نمی آید.
من اینجام تا به شما بگویم که سال ۹۸، همان سالی است که باید کسب و کار آنلاینتان را شروع کنید. امسال بیشتر از هر سال دیگری فرصت کسب و کار اینترنتی وجود دارد پس بجنب. برای اینکه بتونم برای شروع به شما کمک کنم در این مقاله قصد دارم ۱۵ ایده مختلف راه اندازی کسب و کار اینترنتی را معرفی کنم. هر کدام از ایده ها را به ترتیب بخوانید و ببینید که با کدام یک از این ایده ها بهتر می توانید کارتان را شروع کنید.

۳۰ ایده آسان برای شروع کسب و کار آنلاین در سال ۹۸

۱- یک وبلاگ ایجاد و از آن کسب درآمد کنید


شما می توانید یک وبلاگ ایجاد و از آن درامد کسب کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که با راه اندازی وبلاگ سریعا نمی توانید به پول برسید. شما باید به صورت منظم محتوا تولید کنید. بهتر است محتوایی که تولید می کنید بیشتر جنبه آموزشی، سرگرم کننده یا اطلاع رسانی داشته باشد. به عبارتی باید علاقه کاربر را به خود جلب کند. همچنین می توانید از طریق وبلاگتان محصولاتی بفروشید. می توانید فضای تبلیغاتی، محصولات دیجیتالی، پست های حمایت شده یا کتاب های الکترونیکی بفروشید.

۲- شروع بازاریابی وابسته

بازاریابی وابسته فرایندی است که اساسا حق کمیسیونی بابت تبلیغ محصولات یک برند دریافت می کنید. معمولا افراد به دو شیوه اصلی زیر کار بازاریابی وابسته را انجام می دهند:
• محصولات اطلاعاتی: شما محصولاتی از قبیل کتاب های الکترونیکی، سایت های عضویت، فیلم های سریالی را تبلیغ می کنید. در این نوع بازاریابی وابسته می توانید تا ۵۰ درصد یا بیشتر حق کمیسیون دریافت کنید.
• شرکای آمازون: بسیاری از بازاریابان وابسته به آمازون موفق هستند. میلیون ها محصول در آمازون وجود دارند که انتخاب آنها می تواند بسیار سودآور باشد.
نکته: بهتر است قبل از شروع بازاریابی وابسته دانش جزئی در مورد سئو و کپی رایتینگ داشته باشید.

۳- راه اندازی یک سایت تجارت الکترونیک

یکی از بهترین راه های کسب درآمد آنلاین، ایجاد یک فروشگاه الکترونیکی است. اگر بخواهید به کسب درآمد آنلاین از طریق بازاریابی وابسته شروع کنید باید خدمتتان عرض کنم که بهترین بازاریابان وابسته در سه حیطه اصلی دوستیابی، کاهش وزن و کسب درآمد آنلاین متمرکز هستند. از این رو باید با بهترین بهترین ها رقابت کنید که کار آسانی نیست.
راه اندازی فروشگاه الکترونیک و موفقیت در آن نیازمند کار سخت و تلاش بسیار است. شما باید بین صدها هزار وبسایت رقابت کنید. با انتخاب یک حیطه مناسب و بکار بردن تکنیک های درست بازاریابی می توانید فروشگاه تجارت الکتروینک خود را به موفقیت برسانید. تیم تخصصی و حرفه ای نیشاوب می تواند به شما در راه اندازی کسب و کار اینترنتی و سودآوری بالا کمک کند.
در ادامه برخی از نکاتی که می تواند به شما در راه اندازی فروشگاه آنلاین کمک کند اشاره شده است:
• یافتن یک بازار سودآور: برخی از ایده ها را بررسی کنید. در مورد کلمات کلیدی تحقیق کنید. تا می توانید جنبه های مختلف آن را بسنجید. به عنوان مثال ممکن است رقابت بسیاری در فروش گوشی های هوشمند وجود داشته باشد. اما اگر شما در فروش گوشی های هوشمند مدل ایکس تمرکز کنید شاید شانس بیشتری برای حضور در بازار داشته باشید.
• ببینید که آیا محصول مورد نظر گران است؟ هزینه های مربوط به تولید، توزیع و فروش مجدد را بسنجید. اگر محصول شما گران نیست ممکن است در زمان فروش محصول سودی نداشته باشید.
• ببینید که آیا محصول مورد نظر بازاری رو به رشد خواهد داشت؟ اگر بازار مورد نظر شما روند رو به رشدش را گذارنده و سیری نزولی دارد احتمالا درگیر آن نخواهید شد. از این رو بجای آن وارد صنعتی شوید که رو به رشد است. جایی که بیشترین سود و رشد بالقوه را خواهید داشت.
همچنین می توانید دوره ها و دروسی که در تخصص شما است آماده و در وبسایت به صورت آنلاین بفروشید.

۴- ایجاد پادکست

پادکست همان فایل های صوتی هستند که می توانید در اینترنت دانلود کنید و هر زمان و هر کجا که بخواهید گوش کنید. ایجاد پادکست می تواند یه منبع عالی کسب درآمد آنلاین باشد. همانطور که پادکست خود را تولید می کنید و ارتقا می دهید می توانید پیشنهاد حمایت مالی دهید و محصولات و خدمات خود را بفروشید. از طریق پادکست می توانید اعتماد شنوندگان خود را جلب نمایید که اینکار موجب افزایش خرید هر آنچه که پیشنهاد می دهید می شود.

۵- مشاور رایگان تبلیغات کلیکی

احتمالا تاکنون تبلیغاتی در ابتدا نتایج جستجو در گوگل را مشاهده کرده اید. اینها همان تبلیغات کلیکی یا PPC می باشند. این نوع تبلیغات یک روش بازاریابی اینترنتی است. به این صورت که تبلیغ کننده مبلغی را به ازای هر کلیک کاربر، پرداخت می کند. این روش یکی از راه های خرید بازدیدهای سایت است. اگر بتوانید در این مهارت حرفه ای شوید می توانید این خدمات را به سایر شرکت ها ارائه دهید.

۶- اینستاگرام

آیا علاقه با گرفتن عکس و جذب فالوئر زیاد دارید؟ هرچقدر فالوئرهای شما بیشتر شود فرصت های همکاری برای تبلیغ محصولات برندها برای شما بیشتر فراهم می شود. به عنوان مثال اگر صفحه اینستاگرام شما در مورد تناسب اندام است می توانید اسپانسر محصولاتی نظیر مکمل ها و پودرهای پروتئینی باشید.

۷- یوتیوبر شوید

این روزها ویدئو محبوب بسیاری از کاربران اینترنتی است. از استوری های اینستاگرام و اسنپ چت گرفته تا لایوهای ویدئویی فیس بوک. اگر علاقمند به ظاهر شدن جلوی دوربین هستید می توانید یک کانال یوتیوب برای خود ایجاد کنید و با اشتراک گذاشتن تبلیغات به فروش برسید. یکی از نقاط مثبت یوتیوب این است که نیازی به داشتن دوربین حرفه ای و گران قیمت نیست. تنها با داشتن گوشی هوشمند و لنز با کیفیت دوربین می توانید اولین ویدئو خود را بگیرید. متاسفانه یوتیوب در ایران فیلتر است. اما راه هایی برای دور زدن همیشه وجود دارد. اگر به صورت جدی این روش کسب درآمد اینترنتی را دنبال کنید بازدهی خوبی خواهد داشت.

۸- طراح وب – طراح گرافیک

اگر دانش و هوش کافی در مورد وبسایت دارید می توانید به عنوان یک طراح وب خدمات به مشتریان ارائه دهید. همچنین می توانید کارهای گرافیکی مانند طراحی لوگو، گرافیک وبسایت و غیره را نیز انجام دهید.

۹- برنامه نویس وب

برنامه نویس وب کسی است که می تواند یک وبسایت را ایجاد کند و دانش کدنویسی دارد. این حرفه سخت و نیاز به تلاش بسیاری دارد. اما اگر تخصص کافی داشته باشید می تواید به عنوان یک فریلنسر پروژه هایی از سراسر ایران و کشورهای دیگر بگیرید. تنها کافی است در سایت های فریلنسری عضو شوید.

۱۰- برنامه نویس اپلیکیشن

اگر دانش برنامه نویسی در زمینه موبایل دارید می توانید کسب و کاری به عنوان توسعه دهنده اپ برای مشتریان ایجاد کنید یا اپلیکیشن های خودتان را بنویسید و به فروش بگذارید.

۱۱- مدیر و مشاور شبکه های اجتماعی

اگر در زمینه شبکه های اجتماعی مهارت دارید می توانید به صورت روزانه خدماتی نظیر مدیریت حساب های شبکه های اجتماعی به برندها ارائه دهید.

۱۲- نوشتن ایبوک

اگر ایده ای در سر دارید می توانید کتابی بنویسید و در پلت فرم های آنلاین نظیر آمازون قرار دهید.

۱۳- مشاور سئو

می توانید خدمات تخصصی از قبیل سئو به کسب و کارهایی که به دنبال بالا بردن شانس وبسایتشان برای ظاهر شدن در نتایج جستجو هستند ارائه دهید. خدمات سئو باعث می شود تا یک سایت در موتور جستجو نظیر گوگل رتبه بالاتری بگیرد که در نهایت باعث افزایش ترافیک و درامد بیشتر می شود. این مهارت کمی سخت است زیرا گوگل پی در پی در حال تغییر دادن الگوریتم هایش است. از این رو همواره باید در حال یادگیری و تست استراتژی های جدید باشید.


۱۴- نویسنده و تولید کننده محتوا

اگر از آن دسته افرادی هستید که به دنبال حرفه نوشتن و نویسندگی بدون راه اندازی وبلاگ هستند می توانید به کار تولید محتوا به صورت آنلاین و دورکاری برای شرکت ها بپردازید.

۱۵- عکاسی

اگر علاقمند به عکاسی و کسب درآمد از این حرفه هستید می توانید عکس هایی بگیرید و آنها را در وبسایت های معتبر در این حوزه به فروش برسانید.

۱۶- خرید و فروش دامنه

احتمالا در مورد خرید و فروش ملک چیزی شنیده اید. بسیاری از مشاوران املاک ملکی خریداری کرده و آن را بازسازی می کنند و با سود خوبی می فروشند. خوب قضیه این است که این ایده در مورد خرید و فروش دامنه ها نیز صدق می کند. شما می توانید بر سایت خود یا سایت هر شخص دیگری کارهایی انجام دهید و بعد از بهبود بخشیدن آن را به فروش برسانید. این کار می تواند یک منبع خیلی خوب درآمد آنلاین برای شما باشد. سایت های www.rond.ir و www.damaned.net نمونه هایی از سایت های خرید و فروش دامنه می باشند.

۱۷- دراپ شیپینگ

دراپ شیپینگ به این معنی است که شما بعد از راه اندازی فروشگاه الکترونیکی خود می توانید محصولات و خدمات سایر افراد را بفروش برسانید. بدون اینکه نیاز باشد خودتان به کار تولید بپردازید. شما بابت فروش هر محصول حق کمیسیونی دریافت خواهید کرد. یکی از بزرگترین مزیت های این روش این است که مجبور نیستید مقدار زیادی از محصول را خریداری و در انبارتان قرار دهید تا در صورت بفروش نرفتن پولتان را از دست دهید. به عبارتی تا زمان به فروش رفتن شما نیازی به خرید محصول ندارید.

۱۸- ایجاد SaaS ( مدل ارائه نرم افزار)

Google Apps و Dropbox مثال هایی از ساس یا همان SaaS هستند. به عبارتی نوعی نرم افزار آنلاین است که باید پرداختی بابت دسترسی به آن انجام شود. بنابراین خوب فکر کنید. ببینید کدام یک از سرویس های آنلاین هستند که مردم تمایل دارند به صورت مستمر برای دسترسی به آن پرداخت کنند. بعد از یافتتن نوع سرویس مورد نظر چالش بعدی نگهداری آن است که کار سخت و پیچیده ای است. اگر موفق به انجام این کار شوید این کار بسیار سودآور خواهد بود.

۱۹- کپی رایتر یا تبلیغ نویس

کپی رایتینگ یا تبلیغ نویسی نوعی هنر و علم استراتژیکی برای ارائه کلمات است. بطوریکه افراد را وادار به انجام کاری خاص کند. کپی رایتینگ می تواند شامل صفحات فروش، بازاریابی ایمیلی یا حتی محتوا با کیفیت وبلاگ باشد.
اگر نوشتن در خون شما است پس کپی رایتینگ می تواند راهی برای کسب درآمد آنلاین شما باشد. یکی از مزیت های این حرفه داشتن آزادی عمل در زندگی است. شما با انتخاب این حرفه هم می تواند به صورت دورکاری کارتان را انجام دهید. هم می توانید برنامه ریزی و زمانبندی کارهای شخصی خودتان را کنترل کنید. علاوه بر این یادگیری این مهارت به شما در بسیاری از کسب و کارهای آنلاین از جمله راه اندازی وبلاگ، همکاری در فروش یا همان بازاریابی وابسته کمک می کند. زیرا با داشتن این مهارت می توانید طوری بنویسید که کاربران را قانع کنید.

۲۰- ویراستار

می توانید یک کسب و کار اینترنتی به عنوان یک ویراستار برای خودتان راه اندازی کنید. به این صورت که کسب و کارها، نویسندگان و یا هر شخص دیگری که کارش نیاز به ویرایش دارد کار خود را به صورت آنلاین برای شما بفرستند.


۲۱- دستیار مجازی

شرکت ها و متخصصان در برخی موارد نیاز به یک دستیار برای مدیریت شبکه های مجازی و ایمیل دارند. شما می توانید خدمات خود را به مشتریان آنلاین به صورت یک دستیار مجازی ارائه دهید. اگر علاقمند به این کار هستید می توانید در سایت پونیشا ثبت نام کنید.


۲۲- اینفلوئنسر شبکه های اجتماعی

می توانید بر اکانت شبکه های اجتماعی خود کار کنید. به این صورت که کارهایی آنجام دهید تا تعداد فالوئرهای شما بالا رود. زمانیکه تعداد آنها در شبکه شما به اندازه مطلوب رسید می توانید کسب و کار اینترنتی خود را به عنوان یک اینفلوئنسر ایجاد کنید. می توانید با برندها و سایر شرکت ها همکاری تا محصولات و خدمات آنها را تبلیغ کنید.


۲۳- طراحی آنلاین تی شرت

سایت های بسیاری در این زمینه وجود دارند که شما می تواند طراحی های خاص تیشرت یا محصولات مشابه را به مشتریان آنلاین بفروشید. www.tarahionline.com نمونه ای از این سایت ها است.


۲۴- پژوهشگر

فرصت های شغلی بسیاری برای پژوهشگران برای ارائه خدماتی از قبیل انجام پایان نامه، مقاله و سایر خدماتی از این قبیل به مشتریان آنلاین وجود دارد.

۲۵- خدمات تعمیر و نگهداری از وبسایت

افراد بسیاری علاقمند به همکاری با کسب و کارها و شرکت های صاحب وبسایت هستند تا خدماتی از قبیل مدیریت و نگهداری وبسایت آنها را انجام دهند. شما می توانید خدماتی از قبیل مدیر یا پشتیبانی وبسایت ارائه دهید.


۲۶- ارائه خدماتی از قبیل رزومه نویسی و سایت های کاریابی

شما می توانید به افراد جویا کار کمک کنید. می توانید سایت های کاریابی و استخدامی راه اندازی کنید. به عنوان مثال سایت های جابینجا و ایران استخدام و بسیاری از وبسایت های دیگر خدماتی از قبیل آگهی های استخدام، کمک به کاربران در ایجاد رزومه و فرایند استخدام آنها ارائه می دهند.


۲۷- ساخت ویدئو تبلیغاتی

شما می توانید خدمات تخصصی به کاربرانی که به دنبال ایجاد ویدئو تبلیغاتی در سایتهای یوتیوب یا آپارات یا هر نوع پلت فرم آنلاین دیگر هستند، ارائه دهید. یکی از سایت های ارائه دهنده خدمات ویدئویی سایت asanvideo.com می باشد.

۲۸- طراحی لباس

اگر شما یک هنرمند ماهر هستید. می توانید خدمات سفارشی طراحی لباس برای آن دسته از افرادی که از طریق وبسیات شما یا سایر کانال های آنلاین سفارش می دهند، انجام دهید.

۲۹- مشاور بازاریابی

اگر شما یک بازاریاب قابل و با تجربه ای هستید می توانید خدماتی از قبیل ایجاد برنامه های انلاین بازاریابی به شرکت ها ارئه دهید.

۳۰- برنامه نویس قالب وردپرس

وردپرس یکی از محبوب ترین پلت فرم های وبلاگ و وبسایت ها است. از این رو اگر دانش کافی داشته باشید می توانید کسب و کاری با ایجاد قالب های از قبل آماده برای افرادی که به دنبال راهی آسان برای راه اندازی وبسایت خود از طریق این سیستم مدیریت محتوا محبوب هستند راه اندازی کنید. مثل سایت ژاکت.

نتیجه گیری


امسال سال جدیدی است. همچنین فرصتی نو برای شروع کسب و کار آنلاین و کسب درامد مطلق و آزادی در شیوه زندگیتان است. سال ۹۸ سال عملی کردن رویا کسب و کار اینترنتی است. با این لیست بزرگ از ایده های کسب و کار شما گزینه های زیادی برای شروع خواهید داشت. دیگر منتظر نمانید و آن را به سال بعد موکول نکنید.
چند ایده بگیرید و با آنها کار کنید و تا سال بعد این موقع می توانید کسب و کار آنلاین موفق و سودآورتان را داشته باشید. اگر ایده های دیگری برای کسب و کار اینترنتی سراغ دارید که ارزش گفتن دارد برای ما در بخش نظرات بنویسید.

5/5 (1 Review)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *