چطور یک حوزه سودآور برای کسب و کار آنلاین خود انتخاب کنید؟

زمان مطالعه: ۶ دقیقه

آیا تصمیم به راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود گرفته اید؟ آفرین. شما اولین قدم بزرگ برای رسیدن به آزادی مالی خود برداشته اید. می توانید در دنیای اینترنت کارآفرینی کنید و سرنوشت خودتان را به دست بگیرید و درآمد بالایی کسب کنید. می توانید زمانبندی منعطف و ایده آل برای کار و زندگیتان داشته باشید.

حوزه کسب و کارتان را کشف کنید

اولین قدم برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق اینترنتی انتخاب یک حوزه سودآور کسب و کار آنلاین است. منظور از حوزه کسب و کار، صنعتی است که در آن تخصص دارید و شامل انواع محصولاتی است که می فروشید.
بجای گسترش دادن کارتان در چندین بازار و حوزه های مختلف بهتر است که در یک حوزه و بازار خاص متمرکز شوید. تمامی حوزه ها برای داشتن یک کسب و کار آنلاین سودآور، مناسب نیستند. همچنین تمامی این حوزه های کسب و کار ممکن است برای شما جذاب نباشند. اما در این مقاله خواهید آموخت که چطور احساسات و علایق زندگی شخصی شما با سرمایه گذاری اینترنتی و کسب درآمد از آن مطابقت داشته باشد.

چرا باید یک حوزه کسب و کار آنلاین انتخاب کنید؟

انتخاب یک حوزه کسب و کار مزایا بی شماری دارد. متمرکز شدن بر یک حوزه شما را قادر می سازد تا تمام تلاشتان را در یک جهت بکار گیرید. می دانید که چه چیزهایی برای مخاطبان شما جذاب خواهد بود. خواهید دانست چطور بازاریابی کنید تا احتمال خرید آنها را افزایش دهید. همچنین اگر در حوزه کسب و کار خود متخصص باشید فرایند شناخت، علاقه و اعتماد به شما توسط مخاطبان سریعتر طی خواهد شد. موارد فوق برای تبدیل شدن کاربر به مشتری خریدار ضروری است.

پیشنهاد مطالعه: ایده های راه اندازی کسب و کار اینترنتی


یکی از اشتباهاتی که میان کارآفرینان اینترنتی رایج است این است که فکر می کنند در ابتدای کار باید یک وبسایتی مانند دیجی کالا داشته باشند که شامل محصولات متنوع و زیادی باشد. اگر شما محصولات و خدماتی ارائه دهید که متنوع نباشد ولی مخاطبان خاص خود را داشته باشد تا آن خدمات را بخرند یعنی راه را درست رفته اید.
اول این که در ابتدای کار ممکن است بودجه کافی همانند دیجی کالا نداشته باشید. نکته دیگر این است که در صورت وجود بودجه و ۱۰۰ محصول مختلف در وبسایتتان چطور می خواهید تبلیغات کنید؟ تبلیغات زمان و پول زیادی می خواهد. همچنین باید کارهایی از قبیل کمپین های ایمیل مارکتینگ، بهینه کردن صفحات وب از لحاظ سئو و بسیاری از موضوعات دیگر را در نظر بگیرید.
دوم این که شما سردرگم خواهید شد. پیگیری جنبه های مختلف کسب و کار شما را گیج خواهد کرد. به تنهایی نمی توانید تمامی موارد فوق را انجام دهید. کار دشواری است. اما اگر تنها بر یک حوزه کسب و کار متمرکز شوید می توانید محصولاتتان را به همان مشتریان بارها و بارها بفروشید و از هر مشتری جدید نیز درآمدتان را افزایش دهید.
بجای تلاش مداوم برای تعقیب مشتریان جدید می توانید وقت بیشتری را برای فروش محصولاتتان برای مشتریان وفادار بگذارید که کارتان را آسانتر نیز می کند. خبر خوب دیگری که با متمرکز شدن بر یک حوزه کسب و کار وجود دارد این است که استار آپ شما ریسک، هزینه های کمتری خواهد داشت و مسیر موفقیت شما سریعتر طی خواهد شد. همچنین اگر حوزه انتخابی شما خوب عمل نکرد می توانید به سادگی حوزتان را تغییر دهید.
متمرکز شدن در یک حوزه به این معنی نیست که کسب وکار شما رشد نخواهد کرد. شما یک حوزه کوچک کسب و کار را انتخاب می کنید و سپس با بکارگیری استراتژی های ثابت شده بازاریابی به فروش بیشتر در حوزه محصولتان می رسید. بعد از آن می توانید محصولات مشابه دیگر را هم اضافه کنید که به معنی فروش بیشتر است. اگر می خواهید کسب و کارتان را گسترده تر کنید می توانید وارد حوزه های دیگر هم بشوید و این روند را دوباره شروع کنید.

چطور حوزه کسب و کار خود را انتخاب کنید – تحقیق، تحقیق، تحقیق

خوب تا اینجا متوجه شدید که چرا انتخاب حوزه اهمیت ویژه ای دارد. حال باید بررسی کنیم که کدام یک از حوزه ها متناسب با نوع علایقتان و تقاضا بازار برای شما مناسب است.
۱- اولین مرحله این است که لیستی از ایده های ممکن برای کسب و کارتان تهیه کنید. در این قسمت سوالاتی که می تواند به شما از طریق فرایند طوفان مغزی به ایجاد این لیست کمک کند آورده شده است:
• شما مشتری کدام یک از حوزه های کسب و کار هستید؟
• بزرگترین اشتیاق و آرزوی شما در زندگی چیست؟
• سرگرمی های شما چه چیزهایی هستند؟
• رویا راه اندازی چه کسب و کاری را دارید؟
• آیا تجربه کاری در گذشته دارید که بطور بالقوه بتواند به یک کسب و کار تبدیل شود؟
هر چیزی که به ذهنتان می رسد بنویسید.
۲- بعد از آنکه لیستتان را تهیه کردید. پنج تا از حوزه های با اولویت بالاتر را انتخاب کنید. بر ایده هایی که بیشترین لذت را به عنوان کسب و کار از آن می برید تمرکز کنید. به خاطر داشته باشید که شما قصد دارید تمام قلب، روح و وجودتان را به این فعالیت جدید تبدیل کنید. بنابراین موضوع و حوزه ای را انتخاب کنید که در آن پرشور و اشتیاق هستید. اگر از موضوع و حوزه کسب و کار خود لذت نبرید انگیزه ای برای سخت کوشی و موفقیت در آن نخواهید داشت.
۳- هنگامیکه پنج موضوع برتر حوزه انتخابی خود را مشخص نمودید به طور دقیقتر آنها را بررسی کنید و ببینید که آیا بصورت بالقوه سوددهی خواهند داشت. می توانید تمام تحقیقاتتان را به صورت آنلاین انجام دهید. بعد از انتخاب حوزه پرسود و مورد علاقه خود، حال نوبت قدم برداشتن به جلو و کسب درآمد از اینترنت است.
لیست حوزه های خود را به ۱ حوزه محدود کنید
برای هر یک از موضوعات حوزه مورد نظرتان مراحل زیر را انجام دهید. برای درک بهتر موضوع و هر یک از مراحل با مثالی از حوزه ورزشی یوگا شروع می کنیم.
۱- ابتدا کلمات کلیدی مرتبط به حوزه کسب و کارتان را در گوگل جستجو کنید. سعی کنید موضوع را به صورت گسترده جستجو و بیشتر جنبه های خاص حوزه موردنظرتان را بررسی کنید. به عنوان مثال برای حوزه ورزشی یوگا می توانید عباراتی نظیر “فیلم های یوگا”، “شلوار یوگا”، “دوره های آموزشی یوگا” را جستجو کنید. باید به دنبال صفحه ای با نتایج جستجو قوی باشید. این صفحات می توانند شامل وبسایت های اختصاص یافته به این موضوع، مقالات نوشته شده در این مورد، بلاگ ها و سایر دوره های آنلاین در این حوزه کسب و کار باشد. رقابت چیز خوبی است. به این معنی که بازار علاقه مندی برای خرید وجود دارد. از این رو اگر بعد از جستجو حوزه موردنظرتان نتایج زیادی پیدا نکردید به این معنی است که مشتری آنلاین بالقوه ای برای حوزه انتخابی شما وجود ندارد. هرگز این تفکر اشتباه که “کسی در این حوزه کار نمی کند پس با انتخاب این حوزه می توانم حرف اول را بزنم و در آن مسلط شوم” را نداشته باشید. واقعیت این است که در ۹۹٫۹۹% موارد افرادی که حوزه انتخابی شما را دنبال نمی کنند به این علت است که پولی در آن وجود ندارد.
۲- کلمات کلیدی را جستجو کنید. ابزارهای بسیاری برای جستجو کلمات کلیدی وجود دارند. اما بهترین منبع ابزار Google Keyword Planner است. این ابزار رایگان است. تنها کافی است در Adwords ثبت نام کنید. در این ابزار می توانید کلمات کلیدی مشابه را جستجو کنید. اگر کلمه کلیدی اصلی شما بیش از ۱۰۰۰۰ جستجو در ماه داشت و مجموع جستجو سایر کلمات کلیدی مرتبط حدود ۵۰۰۰۰ بود می تواند شاخص خوبی برای انتخاب درست حوزه کسب و کار آنلاین باشد.
در مثال که در ابتدا زدیم، حوزه انتخابی یوگا بیش از ۱٫۲ میلیون جستجو و “شلوار یوگا” حدود ۳۶۸۰۰۰، “فیلم های یوگا” ۴۹۵۰۰ و “دوره های آموزشی یوگا” ۱۲۰۰ جستجو داشت. این ها اعداد و آمار خوبی هستند که نشان می دهند بازار این حوزه انتخابی خوب است.
۳- سایت دیجی کالا را بررسی کنید. این سایت یک منبع غنی برای جستجو است. می توانید کلمات کلیدی مشابه و مرتبط با حوزه انتخابیتان را در آن بیابید. زمانیکه کلمه یوگا را در آن جستجو می کنید لیستی از کلمات مرتبط با محصولات یوگا ارائه می دهد. همچنین بیانگر این است که انتخاب حوزه کسب و کار یوگا نتیجه خوبی خواهد داشت.

حوزه آنلاین خود را انتخاب کنید – مراحل بعدی

انتخاب نوع حوزه تلاش زیادی می خواهد. اما ارزشش را دارد. زیرا پایه ای برای کسب و کار آنلاین پردآمد و موفق گذاشته اید. حال زمان آن فرا رسیده تا با دسته بندی محصولاتتان کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی و کمپین های بازاریابی خود را شروع کنید. انتخاب یک حوزه دقیق و مشخص فرآیند کسب درآمد را ساده تر و پرسودتر می کند.

پیشنهاد مطالعه: طراحی سایت و سئو در ساری

0/5 (0 Reviews)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *