بلاگینگ

وبلاگ نویسی چیست؟

زمان مطالعه: ۴ دقیقه

وبلاگ نویسی در ابتدا روشی برای داشتن یک وبلاگ شخصی آنلاین بود که افراد در آن به نوشتن روزمرگی های خود می پرداختند. همانند بسیاری از نوآوری های جدید اینترنت، بسیاری از کارآفرینان به بازاریابی های بالقوه ای وبلاگ پی بردند. از این رو وبلاگ نویسی از اینجا جدی تر شد. یک وبلاگ نه تنها می تواند جایی برای بازاریابی باشد بلکه می تواند به عنوان یک کسب و کار خانگی به آن نگاه کرد. در این مقاله یک مرور کلی از اینکه وبلاگ چیست و چرا آنقدر محبوبیت دارد و روش هایی برای راه اندازی وبلاگ گفته شده است.

وبلاگ در مقایسه با وبسایت

بسیاری از افراد تفاوت وبلاگ و وبسایت را نمی دانند. قسمتی از این مشکل به این خاطر است که بسیاری از کسب و کارها از هر دوی آنها استفاده می کنند. آنها وبسایت و وبلاگ خود را با یکدیگر ادغام می کنند و به صورت یک وبسایت مجزا نشان می دهند. اما وبلاگ دو ویژگی منحصر دارد که آن را از یک وبسایت معمولی متمایز می کند.

  1. وبلاگ ها بطور مرتب به روز می شوند : فرقی نمی کند که وبلاگ یک وبلاگ مادرانه باشد که خانم ها در آن تجربیات فرزند پروری خود را به اشتراک می گذارند یا یک وبلاگ آشپزی با دستور العمل های جدید غذایی باشد یا یک وبلاگ کسب وکار که خدمات به روزی ارائه می دهد. هر وبلاگی که باشد چند بار در طول هفته محتوا جدیدی اضافه می کند. اما وبسایت ها ممکن است گاهی اوقات اطلاعات جدید داشته باشند. در بیشتر موارد وبسایت ها استاتیک هستند و به ندرت اطلاعاتش تغییر می کند.
  2. امکان مشارکت خوانندگان در وبلاگ امکان پذیر است : وبلاگ ها معمولا شامل شبکه های اجتماعی هستند زیرا خوانندگان در آن قادرند نظرانتشان را بنویسند و با وبلاگ نویس و سایر افرادی که وبلاگ را مطالعه می کنند بحث داشته باشند. در گذشته وبسایت ها بخش مهمان داشتند که کاربران می توانستند بازدیدشان را بگویند. اما وبلاگ ها در مقایسه با وبسایت های معمولی نرخ تبدیل ومشارکت بالاتری دارند.
    چرا وبلاگ نویسی محبوبیت زیادی دارد؟
    دلایل زیادی مبنی بر اینکه چرا کارآفرینان به وبلاگ نویسی روی آورده اند وجود دارد:
  3. موتور جستجو عاشق محتوا جدید است. از این رو وبلاگ نویسی یکی از بهترین روش های بهینه سازی موتور جستجو یا همان SEO است.
  4. وبلاگ نویسی یکی از ساده ترین راه های به روز نگه داشتن مشتریان در مورد رویدادهای در حال جریان است. کاربران می توانند از طریق وبلاگ در مورد خیلی از مسائل و رویدادها، معاملات جدید و راهنمایی ها اطلاعات کسب کنند. هر چقدر مشتریان بیشتری به وبلاگ شما بیایند احتمال اینکه پول خرج کنند بیشتر است.
  5. یک وبلاگ می تواند به شما در ایجاد حس اعتماد و رابطه ای نزدیک با کاربران کمک کند. شما می توانید هر آنچه که می دانید، تخصص و اعتبار خود را نشان دهید. همچنین کاربران با نوشتن نظرات و مشارکت با شما می توانند شما را بشناسند و در صورت جلب اعتماد کافی از شما خرید کنند.
  6. از طریق وبلاگ می تواند کسب درآمد کرد: شما می توانید از طریق تبلیغات و محصولات وابسته از طریق وبلاگتان کسب درآمد داشته باشید.
  7. وبلاگ نویسی بسیار انعطلاف پذیر بوده و محدود به مکان و زمان خاصی نیست. این حرفه برای شیوه زندگی افراد کارآفرین گزینه ای عالی است.

وبلاگ نویسی

معایب وبلاگ نویسی چیست؟

وبلاگ نویسی به دلیل کارایی آن به عنوان یک ابزار بازاریابی و روش های کسب درآمد محبوبیت زیادی دارد. اما وبلاگ نویسی همیشه پر از گل و بلبل در دنیای درآمد آنلاین نیست. قبل از آنکه شروع به راه اندازی وبلاگ به عنوان راهی برای کسب درآمد کنید یا کسب و کارتان را ارتقا دهید باید برخی از معایب این حرفه را بدایند:
۱- وبلاگ نویسی نیازمند صرف زمان زیاد است: اگر بخواهید وبلاگتان از لحاظ سئو و مشارکت خوانندگان موثر باشد، باید به طور منظم آن را به روز کنید. اینترنت پر از وبلاگ ها رها شده است که برای چندین ماه و حتی چندین سال به روز نشده اند. موفقیت یک وبلاگ در بازدیدکنندگان آن است و تنها راه افزایش و مراجعه مکرر بازدیدکنندگان محتوا جدید و با کیفیت برای خواندن است. از این رو باید حداقل چند بار در طول هفته محتوا جدیدی ارائه دهید که کاری زمان بر است.
۲- برای وبلاگ نویسی نیاز به ایده دارید: برای ارائه محتوا باید ایده هایی برای نوشتن داشته باشید. خبر خوب این که محبور نیستید همه محتوا را خودتان بنویسید. می توانید نویسنده مهمان یا آزادکار به صورت دورکار استخدام کنید. یکی دیگر از گزینه ها این است که محتوا را از جاهای دیگر انتخاب یا از یک محتوا جایگزین مثلا ویدئو استفاده کنید.
۳- شما باید ایده هایی فراتر از ارائه مقالات در وبلاگ داشته باشید: در یک وهله زمانی ارائه مقالات مختلف برای جذب ترافیک و کسب درآمد کافی است. امروزه یک وبلاگ موفق باید از ایمیل مارکتینگ، ابزارهای اضافی از جمله به روز رسانی محتوا و شبکه های اجتماعی فعال مانند فیس بوک استفاده کند.
۴- بازپرداخت سریع اتفاق نمی افتد: یکی از ویژگی های مایوس کننده وبلاگ نویسی زمانبر بودن آن و درآمد ناچیز ش در ابتدای کار است.

چطور یک وبلاگ بسازیم ؟

خبر خوب این است که راه اندازی وبلاگ یا ایجاد وبلاگ برای سایت شما کاری آسان و مقرون به صرفه است.
گام اول: راه اندازی وبلاگ
گزینه های رایگانی از قبیل سیستم مدیریت وردپرس wordpress.com یا بلاگر Blogger وجود دارند. در انتخاب نام دامین و هاست دقت کنید. اگر می خواهید کنترلی آسان داشته باشید میتوانید از وردپرس یا سایر سیستم های مدیریت محتوا در هاست خود استفاده کنید.
گام دوم: اضافه کردن محتوا
بعد از راه اندازی وبلاگ باید برای فعال نگه داشتن آن محتوا تازه ای ایجاد کنید تا به واسطه آن کسب و کارتان را رشد دهید. یک زمانبندی و برنامه مناسب برای نوشتن و انتشار مقالات وبلاگ تهیه کنید. سعی کنید یک تقویم محتوا ایجاد کنید. از این رو همیشه خواهید دانست که چه مطالبی را باید منتشر کنید.
گام سوم: بازار
همانند تمامی ایده های کسب و کار موفقیت شما در وبلاگ نویسی در گرو بازاریابی و شناخت بازارهدفتان از وبلاگ شما است. یکی از روش های عالی جذب مخاطب و بازار هدفتان استفاده از شبکه های اجتماعی، لیست ایمیل، و جذب سایر وبلاگ نویسان و پادکست سازان و دیگر روش ها و رسانه های تبلیغاتی است. محتوا وبلاگتان را برای تبلیغ و ارتقا کسب و کارتان در شبکه هایی نظیر توییتر، اینستاگرام ترویج دهید. می توانید ویدئویی از مقالاتتان ایجاد کنید
گام چهارم: کسب درآمد اضافی
همانطور که وبلاگ شما می تواند بیانگر کسب و کارتان باشد می تواند روشی عالی برای کسب درآمد اضافی از کسب و کار خانگیتان باشد. شما می توانید از طریق بازاریابی وابسته، محصولات و خدمات سایر شرکت ها را تبلیغ کنید. یا اگر خودتان کسب و کاری خدماتی دارید می توانید از طریق وبلاگتان آن تبلیغ کنید و اطلاعات محصولات خودتان را ایجاد نمایید.

5/5 (1 Review)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *