کسب درآمد با وردپرس و فوت فن های آن در سال ۹۸

زمان مطالعه: ۹ دقیقه


در گذشته وقتی برای اولین بار سیستم مدیریت محتوا وردپرس بیرون آمد تنها یک پلت فرم ساده وبلاگ نویسی بود. همچنین یکی از مدل وبسایتهایی بود که افراد بدون هیچ دانش برنامه نویسی می توانستند آن را نصب کنند. امروزه وردپرس بسیار فراتر از یک پلتفرم ساده است. افراد بسیاری به کسب درآمد با وردپرس فکر کرده و از آن به عنوان چارچوبی برای ایجاد سایت های عضویت، فروشگاهی، محتوایی استفاده می کنند.

کسب درآمد با وردپرس از طریق برخی از قابلیت های اضافی آن مانند خرید پلاگین و قالب بسیار آسان شده است. پلاگین ها همان کاری را برای شما انجام می دهند که اپلیکیشن ها در گوشی های هوشمند انجام می دهند. قالب ها نیز شکل ظاهری و حس سایت را به شما منتقل می کنند. این سیستم مدیریت محتوا بسیار مفید است بطوریکه بیش از ۳۰ درصد وبسایت های اینترنت با وردپرس ایجاد شده اند.

ساده ترین روش کسب درآمد با وردپرس


اگر قصد کسب درآمد با وردپرس دارید باید قبل از آن یک استراتژی اساسی برای کسب و کارتان داشته باشید. کسب درآمد با وردپرس نیاز به هیچ سحر و جادویی ندارد. تنها به کمی نظم و جستجو گوگل نیاز دارید تا در مورد نحوه انجام آن کمی دانش کسب کنید. اگرچه راه های بسیاری برای ایجاد کسب و کار از طریق پلت فرم وردپرس وجود دارد، اما برای بسیاری از افراد ساده ترین روش کسب درآمد با استفاده از این پلت فرم بکار بردن سه روش زیر است:
• ایجاد محتوا با ارزش در قالب پست های بلاگ در سایتتان
• دریافت ترافیک از طریق همان محتوا با بازاریابی رایگان و تبلیغات پولی
• کسب درآمد از طریق همان ترافیک با تبلیغات ادسنس و بازاریابی وابسته

کسب درآمد با وردپرس با تولید محتوا

شما به راحتی می توانید این سه مرحله را در وبسایتتان بکار گیرید. در ادامه اصول اولیه هر یک از مراحل گفته شده است:

ایجاد محتوا با ارزش

محتوا با ارزش محتوایی است که مردم دوست دارند آن را بخوانند. به عبارتی محتوایی است که به سوال افراد پاسخ می دهد. همانند این مقاله که سعی در پاسخ به سوال شما درباره روش های کسب درآمد با وردپرس است. محتوا ارزشمند معمولا سرگرم کننده و آموزنده است. دو نوع مقاله و محتوایی که به شدت در محیط آنلاین تاثیرگذار بوده و به خوبی کار می کنند مقالاتی هستند که با عناوینی جذاب شامل عدد و نحوه انجام کار شروع می شوند. مطمئنا شما نیز بسیاری از این مقالات را خوانده اید. مقالاتی از قبیل ” ۱۰ روش کسب درآمد آنلاین” یا ” ۷ روش برای داشتن خوابی آسان در شب”.
دسته دیگر مقالات، آنهایی هستند که درمورد نحوه یا چگونگی انجام کاری توضیح می دهند. مقالاتی از قبیل ” نحوه کسب درآمد از اینستاگرام” ، ” نحوه درست کردن پیتزا”. بعد از اینکه محتوایتان را ایجاد کردید باید کاری کنید تا سایت شما ترافیک داشته باشد.

دریافت ترافیک از محتوا خلق شده

منظور از ترافیک بازدیدکنندگانی است که سایت شما را می بینند. روش های مختلفی برای ایجاد ترافیک به وبسایت وردپرسی وجود دارد. در ادامه این مقاله ۵ روشی که می تواند به شما در ایجاد ترافیک کمک کند آورده ایم:

۵ روش ایجاد ترافیک در وبسایت وردپرسی

۱- بهینه سازی موتور جستجو یا همان SEO: در این روش، موتورهای جستجو مقاله شما را در صفحه نتایج نمایش خواهند داد. اگر بتوانید در صفحه اول موتور جستجو قرار بگیرید می توانید ترافیک زیادی دریافت کنید. سئو خیلی سخت نیست اما باید دانش ابتدایی آن را یاد بگیرید.
۲- کامنت گذاشتن در فروم ها یا همان انجمن ها: اگر نظرات یا کامنتی را در فروم هایی که مرتبط با موضوع شما باشند بنویسید خیلی تاثیر گذار و مفید است. می توانید در کامنت خود لینکی به محتوا مرتبط با سایت خود قرار دهید. این کار خیلی خوب عمل می کند و از ترافیک بدست آمده از بازاریابی فروم شگفت زده خواهید شد.
۳- ترافیک پولی از فیس بوک: تمام پست های حمایت شده ای که شما در فیس بوک می بینید مربوط به کسب و کارهایی هستند که مبلغی را پرداخت کرده اند تا ترافیکی به وبسایتشان داشته باشند. فیس بوک پلت فرم عالی است زیرا شروع آن بسیار ارزان است.
۴- ردیت یا همان Reddit: ردیت نیز همانند کامنت گذاشتن در فروم است. می توانید از همان تکنیک مشابه ای که برای کامنت گذاشتن در فروم ها استفاده می کنید برای ردیت نیز بکار گیرید. در نهایت خواهید دید که ترافیک زیادی به وبسایتتان خواهید داشت. البته باید خدمت شما دوست عزیز بگویم که ردیت نیز نوعی انجمن است که در ایران خیلی کاربرد ندارد. اما اگر قصد راه اندازی وبسایت وردپرسی و کسب درآمد دلاری دارید می توانید ایده های خوبی برای تولید محتوا از این انجمن بگیرید.
۵- پست مهمان: پست مهمانی جایی که است که شما به صورت رایگان برای افراد دیگر سایت ها می نویسید. اگر بتوانید در سایت هایی که ترافیک بالایی دارند بنویسید هجوم ترافیک را مشاهده خواهید کرد. می توانید مقالات خود را در سایت ویرگول که یکی از سایتهای موفق تولید و انتشار محتوا است، قررا دهید. بعد از اینکه محتوا خود را نوشتید و افراد موفق به دیدن آن شدند دیگر وقتش است کسب درآمد کنید.

۱- کسب درآمد از وبسایت وردپرسی

صدها روش مختلف برای کسب درآمد با وردپرس وجود دارد. یکی از ساده ترین راه های کسب درآمد از وردپرس راه اندازی تبلیغات ادسنس و بازاریابی وابسته سایتهای فروشگاهی معروف مثل آمازون یا دیجی کالا است. منظور از تبلیغات ادسنس که توسط گوگل اجرا می شود این است که شما می توانید قسمت هایی از وبسایتتان را برای تبلیغات قرار دهید و در صورت کلیک کاربران بر روی این تبلیغات پول دریافت کنید.

بازریابی افیلیت که آن را با بازاریابی وابسته با همان سیستم همکاری در فروش می شناسیم این است که شما می توانید لینکی به هر یک از محصولات آمازون یا دیجی کالا داشته باشید و در صورت خرید افراد حق کمیسیونی دریافت خواهید کرد. کسب درآمد از وردپرس امری کاملا امکان پذیراست.

۲- کسب درآمد با وردپرس از طریق فروش محصولات دیجیتالی

اگر به دنبال روشی با هزینه و نگهداری کم برای کسب درآمد از وردپرس هستید، فروش محصولاتی دیجیتالی گزینه بسیار خوبی است. شاید در ابتدا ایجاد محصول زمانبر باشد اما بعد از ایجاد محصول کار شما کم خواهد بود. در ادامه برخی از محصولات دیجیتالی که شما می توانید ایجاد و در وبسایت وردپرسی خود بفروشید را توضیح داده ایم.
• فروش کتابهای الکترونیکی یا همان ایبوک
ایبوک ها یکی از واضح ترین گزینه ها برای ایجاد محصولات دیجیتالی هستند. نوشتن و ایجاد آنها نسبتا ساده است. اگر برای مدتی وبلاگ نویسی انجام داده اید می توانید برخی از پست های قدیمی وبلاگتان را جمع آوری و به فصل های کتاب تبدیل کنید. بعد از آنکه کتابتان را نوشتید می توانید با برخی از ابزارهای رایگان مانند Canva آن طراحی و PDF ایبوکتان را ایجاد کنید. فروش محصولات دیجیتالی در وردپرس با افزونه ای که در ادامه پیشنهاد می کنیم بسیار آسان است. برای دانلود محصولات دیجیتالی، ما پلاگین Easy Digital Downloads را پیشنهاد می کنیم. استفاده از این افزونه نسبتا آسان است و شامل تمامی ویژگی های که برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین احتیاج دارید می باشد.

• فروش دوره های آنلاین
یکی دیگر از روش های عالی کسب درآمد آنلاین با وردپرس فروش دوره های آنلاین است. دوره ها در مقایسه با ایبوک با قیمت بالاتری به فروش می رسند. باید دروس دوره خود را ایجاد و پشتیبانی در طول دوره و بعد از آن داشته باشید. بعد از آنکه دوره شما آماده شد می توانید از طریق پلاگین Learning management system یا همان LMS برای ارائه دوره به مخاطب استفاده کنید.
• ارائه وبینار پولی
وبینار یکی دیگر از روش های بینظیر برای ایجاد مخاطب، به اشتراک گذاشتن تجربیات خود و رشد کسب و کارتان است. آیا شما می دانستید که وبینار یکی از روش های هوشمندانه برای کسب درآمد آنلاین است؟
وبینارها شبیه به دوره های آنلاین هستند. اما وبینار زنده است و بخشی برای پرسش و پاسخ دارد. وردپرس برای ارائه وبینار پولی آسان است. همانطور که شما از سایت خود برای ارائه وبینار یا برای تبلیغات وبینار و ثبت نام شرکت کنندگان استفاده می کنید از طرفی برای موفقیت وبسایت شما نیز بسیار مفید خواهد بود.

۳- کسب درآمد با وردپرس از طریق فروش خدمات آنلاین

ارائه خدمات آنلاین یکی از سریع ترین راه ها برای شروع کسب درآمد با وردپرس است. این کار نیاز به هیچ سرمایه گذاری اولیه برای ایجاد محصول ندارد. در عوض می تونید صفحه ای با عنوان “استخدام من” در سایتتان ایجاد کنید و اولین مشتری خود را پیدا کنید. می توانید کارهای فریلنسری، مشاوره برای کسب و کار و کارها، ارائه خدمات سئو و کارهایی از این قبیل انجام دهید.

۴- کسب درآمد با وردپرس از طریق فروش محصولات فیزیکی

یکی دیگر از روش های کسب درآمد با راه اندازی سایت وردپرسی فروش محصولات فیزیکی است. البته هیچ چیزی مثل فروش مستقیم محصولات فیزیکی در دنیای واقعی نیست. برای راه اندازی سایت فروشگاهیتان می توانید از ووکامرس یا WooCommerce استفاده کنید. راه اندازی فروشگاه آنلاین کار زیادی دارد. زیرا شما نیاز به تولید یا خرید محصول دارید و بعد از آن باید محصول را در جایی انبار و بعد از فروش بفرستید.

۵- کسب درآمد با وردپرس به عنوان یک طراح یا توسعه دهنده

اگر به کارهای فنی علاقه دارید و دانش لازم در زمینه برنامه نویسی دارید می توانید به کسب درآمد آنلاین با طراحی یا برنامه نویسی بپردازید. این کار نیاز به دانش و مهارت فنی دارد. امام شروع آن خیلی سخت نیست.


• توسعه پلاگین وردپرس
پلاگین ها یا همان افزونه ها، وردپرس را بسیار انعطاف پذیر و قدرتمند کرده اند. پلاگین همانند اپلیکیشن موبایل است. به عبارتی به شما امکان اضافه کردن یا تغییر دادن ویژگی های وبسایت وردپرسی را می دهد. این پلاگین ها در ساده ترین تا پیچیده ترین مدل وجود دارند. اگر می دانید که وردپرس چطور کار می کند و دانش سطحی هم از زبان برنامه نویسی PHP دارید می توانید پلاگین اختصاصی خود را بنویسید. راه های زیادی برای توزیع پلاگین برای توسعه دهنده آن وجود دارد. هر کسی می تواند پلاگین اختصاصی خود را در سایت WordPress.org ثبت کند. این کار روشی عالی برای تجربه کسب کردن و ایجاد شهرت به عنوان یک توسعه دهنده پلاگین است. بعد از آنکه برای فروش پلاگین پرمیوم آماده شدید می توانید آنها را در سایت MOGO Marketplace یا سایت وردپرسی خودتان بفروشید.
اگر از سایت وردپرسی خودتان برای فروش پلاگین استفاده می کنید باید مطمئن شوید پلاگینی که می نویسید تمام نیازهای مخاطب را برآورده می کند. می توانید یک نظرسنجی از مخاطبان خود داشته باشید تا بررسی کنید که آنها نیاز به حل چه مشکلاتی در سایت وردپرسی خود دارند. سپس پلاگینی برای حل مشکلات آنها ایجاد کنید. در نهایت می توانید پلاگین ها را با استفاده از افزونه Easy Digital Downloads بفروشید.
• فروش قالبهای وردپرسی
اگر به طراحی و توسعه وب علاقه دارید می توانید تم یا همان قالب های وردپرسی خودتان را ایجاد و بفروش بگذارید. این کار نیاز به طراحی و مهارتهای فنی دارد. باید بلد باشید که چطور وبسایتی با ظاهر جذاب و کاربر پسند طراحی کنید. همچنین باید نحوه کدنویسی قالب وردپرسی را بدانید. برای شروع می توانید از چارچوب قالب وردپرس مانند تم Genesis استفاده کنید و از آن ایده بگیرید.

• فروش گرافیک در سایت وردپرسی

اگر به دنیای طراحی علاقه بیشتری در مقایسه با برنامه نویسی دارید می توانید کار طراحی انجام دهید. کارهای گرافیکیتان از قبیل آرم یا لوگو را در سایت وردپرسی خود با استفاده از پلاگین Ecommerce بفروش برسانید. همچنین می توانید نمونه کارهایتان را در بازارهای آنلاین بفروشید.

۶- کسب درآمد با وردپرس با ایجاد وبسایت های عضویت پولی

یکی دیگر از روش های مرسوم کسب درآمد از وبسایت های وردپرسی ایجاد وبسایت با عضویت های پولی است. به این معنی که مخاطبان برای دسترسی به یک محتوا یا بخش خاصی از سایت باید مبلغی پرداخت کنند. برای ایجاد چنین سایتهایی می توانید از برخی از روش های زیر استفاده کنید:

• محدود کردن محتوا برای اعضا عضو شده

وفادارترین خوانندگان شما بزرگترین طرفداران شما هستند. ممکن است آنها برای مطالعه بیشتر مطالب و محتوا شما حاضر باشند مبلغی بپردازند. شما می توانید بخشی را تنها برای اعضا عضو شده ایجاد کنید. از این رو می توانید مطالب جامع، دانلودها، ویدئوها، محتوا صوتی یا همان پادکست هایتان را در اختیارشان قرار دهید.
راه اندازی سایت های عضویت معمولا بسیار زمانبر می باشد. زیرا شما باید به طور پیوسته محتوایی را برای اعضا عضو شده خود تولید کنید. یکی از مزیتهای این سایتها بعد از راه اندازی آن سودآوری بالا آن می باشد. می توانید با استفاده از پلاگین wordpress membership به آسانی چنین سایتی را راه اندازی کنید. البته من به شخصه پلاگین MemberPress را پیشنهاد می کنم. زیرا مبتدی پسند بوده و یکی از پلاگین های قوی وردپرسی است.

• ایجاد یک انجمن خصوصی

یکی دیگر از راه های ایجاد سایت با عضویت پولی راه اندازی فروم های خصوصی است. از این رو کاربران برای دسترسی به این فروم ها باید پول بپردازند. فروم ها گزینه های عالی برای مخاطبان شما است. زیرا می توانند بصورت تک تک و انفرادی توصیه و مشاوره لازم را از شما دریافت کنند. همچنین دیگر اعضا انجمن می توانند با یکدیگر تعامل داشته و به هم کمک کنند.

• ایجاد یک انجمن پرسش و پاسخ

یکی از بهترین نمونه های جهانی این انجمن ها می توان دو سایت معروف Stack Exchange و Quora را مثال زد. من خودم به شخصه جواب خیلی از سوالاتم را تونستم از این دو سایت بگیرم. ساختن چنین انجمن هایی همانند ایجاد فروم زمان زیادی خواهد برد. بعد از راه اندازی چنین انجمنی می توانید با استفاد از تبلیغات، آگهی های افیلیت یا همان وابسته و سایر روش ها از محتوا تولید شده توسط کاربر کسب درآمد داشته باشید.
وبسایت های معروف پرسش و پاسخ می توانند پیشنهاد تبلیغات مستقیم و حمایتی را از تبلیغ کنندگان دریافت کنند.

نتیجه گیری

سعی کردیم در این مقاله برخی از پرکاربردترین روش های کسب درآمد با راه اندازی سایت وردپرسی را برای شما توضیح دهیم. شما می توانید بسته به علاقه و مهارتتان یکی از موضوعات فوق را برای راه اندازی وبسایتتان انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر یک وبلاگ وردپرسی در زمینه عکاسی دارید بازاریابی وابسته، تبلیغات یا سایت های با عضویت پولی برای وبلاگتان مناسب است. سعی کنید محتوا با کیفیت و ارزشمند که برای کاربرانتان مفید باشد ارائه دهید. سعی کنید به دنبال آنچیزی که عاشقش هستید بروید اگر کارتان را به نحو احسن انجام دهید پول هم در پی آن خواهد آمد.

5/5 (1 Review)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *