تبلیغات کلیکی

راهنما جامع تبلیغات کلیکی PPC

زمان مطالعه: ۱۳ دقیقه

با اینکه حدود ۴۵% کسب و کارهای کوچک از تبلیغات پولی استفاده می کنند اما هنوز هم تبلیغات کلیکی یا همان pay-per-click مفهومی است که بسیاری از ما از آن طفره می رویم. اما نیمی از کسب و کارهای کوچک از آن استفاده می کنند. نمی توانیم اهمیت این کانال را نادیده بگیریم.
اگر یک بازاریابی هستید باید درک اصولی از PPC داشته باشید. ما سعی داریم در این مقاله شما را در درک کامل بازاریابی تبلیغات کلیکی راهنمایی کنیم. در ابتدا با مزیت های تبلیغات پولی شروع می کنیم. سپس برخی از مفاهیم کلیدی آن را برایتان توضیح خواهیم داد.

نحوه عملکرد PPC

تبلیغات کلیکی یا همان PPC، نوعی از تبلیغات پولی است که زیر مجموعه بازاریابی موتور جستجو (SEM) قرار دارد. در تبلیغات کلیکی PPC، آگهی دهنده به ازای تعامل کاربران با تبلیغش از طریق کلیک یا impression مبلغی پرداخت می کند.
اگر تبلیغات کلیکی به درستی انجام شود سرنخ های خوب و باکیفیتی برای شما ایجاد خواهد کرد. تبلیغات کلیکی PPC، رایج ترین مدل تبلیغاتی در نتایج موتورهای جستجو گوگل و بینگ می باشند. همچنین در کانال های اجتماعی (CPM) نیز استفاده می شود. اگر می خواهید بدانید که کجا می توانید تبلیغات PPC را مشاهده کنید باید خدمت شما عرض کنم که این تبلیغات درست قبل از نتایج ارگانیک موتور جستجو قرار می گیرند.

مزیت های تبلیغات کلیکی PPC

خوب سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که چرا باید هزینه کنیم و تبلیغات کلیکی بدهیم در حالی که می توانیم با ارائه محتوایی عالی و بکارگیری کلمات کلیدی استراتژیک یا همان SEO به صورت ارگانیک به مخاطبان خود دسترسی داشته باشیم؟
در پاسخ باید بگویم که کلمات کلیدی به صورت چشمیگیری رقابتی هستند. از این رو رتبه گرفتن در موتور جستجو یا در مقابل مخاطبان هدفشان در پلت فرم های شبکه اجتماعی برای کسب و کارهایی که دامنه آنها اعتبار چندانی ندارد بسیار سخت است.
اما موارد فوق به معنی خدشه دار کردن سئو نیست. تبلیغات کلیکی باید تکمیل کننده سئو شما باشد. تبلیغات کلیکی کمکتان می کند تا در بازار رقابتی امروز در بالاترین سطح خود برسید و توسط مشتریانی بالقوه ای که قبلا نمی دانستند اصلا وجود دارید دیده شوید. به عبارتی تبلیغات PPC به شما کمک می کند تا آگاهی و شناخت از برندتان را افزایش دهید یا در کلمات بسیار سخت و رقابتی رتبه بگیرید.

عباراتی مرتبط با PPC که باید بدانید

اگر می خواهید وارد فضا تبلیغات کلیکی یا همان PPC شوید باید یکسری از عبارات و اصطلاحات آن را بدایند. در ادامه ۶ عنصر اصلی کمپین های PPC را بررسی می کنیم.

بازاریابی موتور جستجو (SEM)

هدف اصلی تمامی تبلیغات پولی رتبه گرفتن در یک کلمه کلیدی هدف است و این کار می تواند به چندین روش انجام شود. بازاریابی موتور جستجو یا همان SEM اشاره به هر نوع بازاریابی دیجیتالی انجام شده اعم از پولی یا غیر پولی در موتور جستجو نظیر گوگل، یاهو و بینگ دارد. SEM یک اصطلاح چتری است که شامل تبلیغات پولی و بهینه سازی موتور جستجو است. یعنی رتبه بندی ارگانیک برای کلمات کلیدی. توجه کنید که همه PPC ها در موتورهای جستجو اتفاق نمی افتند. شبکه های اجتماعی ( همانند تبلیغات فیس بوک) نیز تبلیغات PPC دارند.

CPC یا هزینه هر کلیک

هزینه هر کلیک یا Cost-per-click مبلغی است که آگهی دهنده به ازای هر بار کلیک شدن تبلیغ پرداخت می کند. CPC همانند پیشنهاد شما در حراجی عمل می کند. یعنی متناسب با مبلغ شما در بالا یا پایین صفحه قرار خواهد گرفت. مثلا هر چقدر قیمت بالاتری پیشنهاد دهید تبلیغ شما در رکورد بالاتر قرار خواهد گرفت. شما مقدار CPC خود را در بالاترین قیمتی که مایل به پرداخت هر کلیک در تبلیغ خود هستید تنظیم می کنید. در واقع مبلغی که می پردازید از فرمول زیر محاسبه می شود:

۰٫۰۱ + نمره کیفیت شما / رتبه تبلیغ رقبا = مقدار واقعی CPC . خوب حال بیایید این معادله را بررسی کنیم تا ببینید برای چه چیزی پول پرداخت می کنید:
رتبه تبلیغ
عدد رتبه تبلیغ موقعیت تبلیغ را در صفحه نتایج موتور جستجو مشخص می کند. این مقدار برابر است با حداکثر بودجه * نمره کیفیت
نمره کیفیت
این مقدار امتیازی است که موتورهای جستجو بر اساس نرخ کلیکتان یا همان CTR به تبلیغ شما می دهند. این مقدار در برابر میانگین CTR تبلیغات در همان موقعیت، ارتباط کلمات کلیدی، کیفیت صفحه فرود و عملکرد قبلی شما در SERP اندازه گیری می شود.
حداکثر بودجه
این مقدار حداکثر مبلغی است که می خواهید به ازای هر کلیک تبلیغات بپردازید. در ادامه توضیح تصویر هرآنچه که برای شما توضیح داده ام آورده شده است:

شما می توانید CPC را بصورت دستی تنظیم کنید. جایی که بیشترین بودجه را برای تبلیغات خود مشخص می کنید به موتورهای جستجو اجازه می دهید بر اساس هدفتان بودجه را تنظیم کنند.
مقایسه CPC و PPC
PPC و CPC از لحاظ فنی یکسان نیستند. PPC به سبکی از بازاریابی اشاره دارد که شامل پرداخت هزینه تبلیغات است. CPC یا همان cost-per-click یا هزینه هر کلیک اشاره به مقدار پولی دارد که شما برای یک کلیک روی آگهی خود صرف می کنید.
CPM
CPM که مخفف Cost Per Mile است به معنی تبلیغات بر اساس نمایش است. در واقع هزینه هر ۱۰۰۰ بار دیده شدن است. این روش بیشتر برای تبلیغات پولی در شبکه های اجتماعی رایج است. انواع دیگزی از هزینه ها نیز وجود دارند. از جمله هزینه به ازای هر مشارکت یا همان cost-per-engaement، هزینه به ازای هر کسب cost-per-aquisition یا همان (CPA).

کمپین یا همان Campaign

اولین مرحله در تنظیم تبلیغات PPC مشخص کردن کمپین تبلیغاتی است. می توانید کمپین خود را به عنوان پیام اصلی یا موضوعی که می خواهید با تبلیغات به آن برسید در نظر بگیرید.
گروه تبلیغاتی یا همان Ad Group
می توانید بر اساس مرتبطترین کلمات کلیدی خود مجموعه ای از تبلیغات در کمپین خود ایجاد کنید. می توانید برای هر یک از گروه تبلیغاتی که ایجاد می کنید یک CPC تنیم نمایید.
کلمات کلیدی
هر تبلیغ موجود در گروه تبلیغاتی مجموعه ای کلمات کلیدی مرتبط را مورد هدف قرار می دهد. این کلمات کلیدی به موتورهای جستجو می فهمانند که کدام یک از این عبارات یا کوئری های جستجو را می خواهید در صفحه نتایج جستجو SERP نمایش داده شوند. بعد از آنکه مشخص کردید که کدام یک از کلمات کلیدی بهترین عملکرد را داشته اند می تواند یک CPC کوچک را فقط برای کلمات کلیدی داخل تبلیغات خود تنظیم کنید.
متن تبلیغ یا Ad Text
کلمات کلیدی باید ارائه دهنده متن تبلیغ باشند. یادتان باشد که نمره کیفیت بر اساس میزان مرتبط بودن تبلیغتان مشخص می شود. از این رو متن تبلیغتان باید متناسب با کلمه کلیدی مورد هدفتان باشد.

صفحه فرود یا Landing Page

صفحه فرود یکی از قسمت های بسیار مهم استراتژی تبلیغات پولی است. صفحه فرود جایی است که کاربران با کلیک بر تبلیغ PPC وارد آن می شوند. صفحه فرود می تواند یک صفحه اختصاصی، صفحه اصلی، یا هر جای دیگری باشد. سعی کنید صفحه فرود خود را به بهترین شکل ایجاد کرده باشید تا نرخ تبدیل را بالا ببرید.

بهترین پلت فرم های PPC


خوب حالا که با مفاهیم PPC آشنا شده اید ممکن است سوال بعدی شما این باشد که کجا می تونیم تبلیغ کنیم؟ ده ها فضای آنلاین وجود دارند که می توانید هزینه تبلیغات خود را در آن خرج کنید. بهترین راه این است که ببینید که ROI بالقوه شما در کدام پلت فرم است.
محبوب ترین پلت فرم های تبلیغاتی موثرترین آنها هستند. زیرا استفاده آنها آسان است و مهم تر از همه ترافیک بالایی دارند. در هنگام انتخاب پلت فرم تبلیغاتی بهتر است مواردی از قبیل در دسترس بودن عبارت کلیدی و میزان بودجه تبلیغات خود را در نظر بگیرید. همچنین ببینید مخاطبان هدف شما بیشترین زمانشان را در چه فضایی می گذارند. در ادامه برخی از محبوب ترین پلت فرم های PPC آمده اند.

تبلیغات گوگل یا همان Google Ads (معروف به ادوردز)

ممکن است چندین بار در طول روز عبارات مختلف را در گوگل سرچ کرده باشید. گوگل ادز پادشاه تبلیغات پولی می باشد. این موتور جستجو هر روز بیش از ۳٫۵ بیلیون کوئری دریافت می کند. از این رو فرصت خوبی برای شما است تا کلمات کلیدی موردنظرتان را برای مخاطبان هدفتان مورد هدف قرار دهید. نکته منفی که وجود دارد این است که کلمات در این پلت فرم به شدت رقابتی هستند که به معنی هزینه تبلیغاتی بیشتر است.

تبلیغات بینگ یا Bing Ads

Bing بعد از گوگل ادز با ۱۲ میلیون کوئری در طول روز در رتبه دوم قرار دارد. یاهو و بینگ نیروهای تبلیغتیشان را ادغام کرده اند که باعث دسترسی به مخاطبان بیشتر شده است.

تبلیغات فیس بوک یا Facebook Ads

تبلیغات فیس بوک به دلیل داشتن گزینه های خاص و هدفمند یکی از پلت فرم های معروف و موثر است. فیس بوک به شما اجازه می دهد تا کاربران را بر اساس علایق، دموگرافیک، مکان و رفتارشان مورد هدف قرار دهید. شما می توانید تبلیغات فیس بوک را برای تبلیغات اینستاگرام نیز استفاده کنید.

AdRoll

AddRoll یکی از پلت فرم های هدف گیری مجدد است که به افرادی که قبلا از سایت شما بازدید کرده اند تبلیغات می کند. به عنوان مثال، فرض کنید شخصی مقاله سایت شما در مورد نحوه درست کردن پنیر خوانده باشد. شما می توانید او را در سایت های دیگری که تبلیغاتی در رابطه با کلاس های آنلاین آشپزی شما نشان می دهد مورد هدف گیری مجدد قرار دهید. اگرچه هدف گیری مجدد در گوگل ادز نیز امکان پذیر است اما مزیت استفاده از AdRoll این است که می تواند تبلیغات را در گوگل و سایت های شبکه اجتماعی نیز نشان دهد. این کار فرصت دریافت کلیک و Impression را بسته به هدفتان افزایش می دهد.


RevContent
RevContent به طور خاص بر تبلیغ محتوا از طریق PPC متمرکز است. این پلت فرم تاثیری همانند تاثیر پست مهمان دارد و محتوا شما در سایت های خارجی نمایش داده می شود البته در قالب یک تبلیغ. شما هزینه هایی برای کلمات کلیدی می کنید و تبلیغات شما در کنار محتوا مرتبط با کلمات کلیدی نمایش داده می شود. از مزیت های این پلت فرم CPC پایین و ترافیک بالا است.
چگونه تبلیغات PPC را شروع کنیم
حال که مزیت های PPC را درک کرده اید و عبارت کلیدی خود را می دانید و با پلت فرم های تبلیغاتی نیز آشنا شده اید می توانید یک کمپین با کیفیت PPC برای خود راه اندازی کنید.

پارامترها را تنظیم کنید

نیازی نیست که هر یک از مراحل راه اندزای تبلیغاتی کلیکی را قدم به قدم و به ترتیب انجام دهید اما این مرحله را باید در اولین قدم انجام دهید. اگر پارامتری نداشته باشید ریسک اینکه تبلیغ شما بدون هدف و ناکارامد باشد بالا است. شما می خواهید که کمپین های تبلیغاتی شما در راستا اهداف نهایی کسب و کارتان باشد. ببینید چطور می توانید کمپین های پولی خود را را برای رسیدن به اهدافتان بکار گیرید. سپس ببینید چه چیزهایی را می خواهید از تبلیغات بدست آورید. آیا به دنبال بازدید، فروش، آگاهی از برندتان هستید و اینکه چقدر می خواهید برای رسیدن به هدفتان هزینه کنید. تبلیغات شما باید شامل موارد زیر باشند:
• چه مخاطبانی را می خواهید مورد هدف قرار دهید
• موضوع کمپین شما چیست
• معیارهای ارزیابی موفقیت شما چیست
• می خواهید چه نوع کمپینی را اجرا کنید
اهداف و معیارهای هدفتان را ایجاد کنید
اهداف کمپین مواردی که می خواهید برای تبلیغات صرف کنید را نشانتان می دهد البته تا زمانیکه معیارهای ارزیابی اهدافتان را مشخص کنید. معیارهای هدفتان نباید با معیارهای کمپینتان اشتباه گرفته شوند. بیایید به برخی از اهداف رایج PPC و نحوه ارزیابی آنها بپردازیم
• شناخت برند: شناخت برند یعنی اینکه مخاطبان هدفتان چقدر با برندتان آشنا هستند. می توانید میزان شناخت برند را از طریق تعاملات شبکه اجتماعی، نظرسنجی ها و ترافیک مستقیم ارزیابی کنید.
• ایجاد سرنخ فروش: سرنخ فروش نتیجه دنبال کردن تبلیغ پولی و هدایت به تعامل با صفحه فرودی مرتبط است. از آنجا که می توانید برای هر گروه تبلیغاتی یک صفحه فرود مجزا ایجاد کنید، براحتی می توانید سرنخ های تبدیل را در گوگل ادز پیگیری کنید.
• اگر زمان محدودی برای تخفیف یک محصول یا سرویس دارید یا یک مسابقه اجرا کرده اید نمایش پیشنهاد بسیاری عالی است. باید یک صفحه اختصاصی برای ثبت نام یا کد تخفیف منحصر به فرد ایجاد کنید. با این کار می فهمید که کدام کاربر از طریق تبلیغتان وارد شده اند.
• فروش: فروش را می توان بر اساس میزان فروش محصولات یا خدماتتان بر اساس تبلیغات پولی ارزیابی کرد. می توانید این کار را با یک نرم افزار CRM پیگیری کنید.
• ترافیک سایت: اگر محتوایی عالی و باکیفیت در سایت دارید ترافیک سایت هدفی عالی است.

نوع کمپین خود را انتخاب کنید

مدل های مختلفی از کمپین های تبلیغات پولی وجود دارند. بسته به جایی که می خواهید به مخاطبان خود دست یابید می توانید یکی از این مدل ها را انتخاب کنید. البته این به این معنی نیست که نمی توانید از روش های مختلف برای تبلیغ استفاده کنید. شما می توانید چندین کمپین مختلف را با یکدیگر ادغام کنید. البته تا زمانیکه به طور مداوم هر یک را مورد بررسی قرار می دهید.
• تبلیغات جستجو: این نوع تبلیغات رایج ترین نوع تبلیغات PPC می باشند. اشاره به متن تبلیغاتی دارد که که در صفحات نتایج موتور جستجو نمایش داده می شوند.
• تبلیغات بنری: این نوع تبلیغات به شما اجازه قرار دادن تبلیغات در سایت های خارجی را می دهند که معمولا تصویری می باشند. روش های مختلفی برای خرید تبلیغات بنری وجود دارد. از جمله شبکه تبلیغاتی گوگل یا همان GDN که مخفف Google Display Network و سایر شبکه های تبلیغاتی.
• تبلیغات شبکه های اجتماعی: اشاره به هر گونه تبلیغات در شبکه های اجتماعی از قبیل لینکدین، اینستاگرام، توییتر و فیس بوک دارد.
• بازاریابی مجدد: می توانید از کوکی ها یا لیست تماسهایی که برای هدف گذاری کاربرانی که قبلا با سایت شما تعامل داشته اند و آپلود کرده اید برای بازاریابی مجدد استفاده کنید. این اقدام می تواند شامل پر کردن یک فرم، خواندن وبلاگ، یا حتی دیدن یک صفحه سایت باشد.
• خرید گوگل: این مورد برای سایت های فروشگاهی بسیار موثر می باشد. تبلیغ شما شامل تصویر، قیمت و یک توضیح مختصر درباره محصول است. که به صورت یک کروسل در صفحه جستجو بر اساس کلمات کلیدی هدف نمایش داده خواهد شد.

تحقیق کلمات کلیدی را انجام دهید

هر گروه تبلیغاتی باید بر اساس مجموعه ای از کلمات کلیدی مورد هدف ایجاد شوند. موتورهای جستجو بر اساس کلمات کلیدی می فهمند که چه زمانی و کجا تبلیغ ما را نشان دهند. به طور کلی باید برای هر گروه تبلیغاتی یک الی ۵ کلمه کلیدی در نظر بگیرید و این کلمات باید کاملا مرتبط باشند. نمره کیفیت شما کاملا بستگی به این کلمات کلیدی دارند.
کلمات کلیدی متناسب با موضوع گروه تبلیغاتی خود را انتخاب کنید. اگر متوجه شدید که کلمات کلیدی که می خواهید مورد هدف قرار دهید خارج از یک موضوع است باید برای آن یک گروه تبلیغاتی جدا ایجاد کنید.

گوگل آنلایتیک را تنظیم کنید

گوگل آنلایتیک ابزاری رایگان است. بنابراین دلیلی بر عدم نصب آن در وبسایتتان ندارید. این ابزار دیدی در مورد نحوه عملکرد سایتتان می دهد. اینکه نحوه تعامل کاربران با صفحاتتان چطور است. کدام یک از محتواها برای بازدیدکنندگان بسیار جذاب است. اطلاعات جمع آوری شده از گوگل آنلایتیک را می توانید برای تبلیغات PPC استفاده کنید.

بهترین روش های داشتن یک استراتژی باکیفیت PPC

اگر می خواهید کمپین PPC شما موفقیت آمیز باشد بهتر است به برخی از استراتژی های PPC که به شما کمک می کند بپردازیم.

نسخه تبلیغ PPC

بودجه بندی بر کلمات کلیدی هدفمند باعث می شود تبلیغ شما در مقابل مخاطب مناسب نمایش داده شود. یک نسخه خوب تبلیغ موجب می شود تا آن دسته از کاربران بر تبلیغ شما کلیک کنند. تبلیغات شما باید همانند کلمات کلیدیتان نیت جستجو کنندگان را بفهمند. شما باید دقیقا محتوایی که جستجوکننده به دنبالش است به او ارائه دهید و مطمئن شوید که محتوا در کلماتی که استفاده می کنید کاملا شفاف و روشن است.
تبلیغات در جستجو شامل یک عنوان، آدرس URL، و یک توضیح کوتاه است. هر یک از این عناصر حروف محدودی برای دنبال کردن دارند. پس سعی کنید نسخه تبلیغاتی شما شامل موارد زیر باشد:
• مستقیما با پرسونا هدف صحبت کند
• شامل کلمات کلیدی اصلی که برای آن بودجه اختصاص داده اید باشند
• شامل یک CTA قابل اجرا باشند
• از زبانی استفاده کنید که با نسخه صفحه فرود شما مطابفت داشته باشد
• از تست A/B برای نسخه خود استفاده کنید

بهترین روش های ایجاد صفحه فرود

احتمالا مهمترین عنصر تبلیغات PPC صفحه ای است که برای سرنخ های فروشتان می فرستید تا بعد از کلیک کردن بر تبلیغ وارد آن شوند. این صفحه باید به شدت هدفمند، مرتبط با تبلیغ و یک تجربه بی نظیر را ارئه دهد. چرا؟ زیرا هدف صفحه فرود تبدیل بازدیدکننده جدید به مشتری یا سرنخ فروش است. همچنین نرخ تبدیل بالا صفحه فرود موجب بهبود نمره کیفیت می شود که در نهایت باعث بهتر شدن مکان قرارگیری تبلیغات می گردد. چه عوامی باعث افزایش نرخ تبدیل صفحه فرود خواهد شد؟

  • عنوان جذاب که انعکاسی از جستجو در تبلیغات باشد
  • طراحی و طرح بندی تمیز
  • طراحی رسپانسیو
  • تست A/B

از تست A/B برای تبلیغات PPC استفاده کنید

بازاریابان به ندرت چیزی را بدن آزمایش در اختیار مخاطبانشان قرار می دهند. کمپین های PPC نیز از این قاعده مستثنی نیستند. تست A/B یکی از نکات بسیار مهمی است که باید برای کمپین های تبلیغات پولی بکار گیرید. هدف این تست افزایش نرخ کلیک و نرخ تبدیل است.
برای تبلیغات باید چهار مولفه عنوان، توضیحات، صفحه فرود و کلمات کلیدی هدف مورد بررسی و تست قرار گیرند.

به حداکثر ر ساندن ROI

منظور از به حداکثر رساندن ROI در نظر گرفتن ارزش طول عمر مشتری و هزینه های خرید مشتری است. این موارد به شما کمک می کنند تا بفهمید چقدر وقت گذاشتن برای یک سرنخ جدید فروش ارزشش دارد و چقدر از این هزینه ها از سمت تبلیغات پولی می آیند.

تبلیغات شبکه اجتماعی

اگرچه CPM بیشتر در پلت فرم های شبکه اجتماعی رایج است اما سایت های شبکه اجتماعی نیز تبلیغات PPC همانند آنچه در تبلیغات موتور جستجو است ارائه می دهند. تنها تفاوت آن این است که تبلیغات شبکه های اجتماعی می توانند به صورت مستقیم در فیدهای خبری اکثر پلت فرم های نمایش داده شوند که تاثیر بلاک کننده های تبلیغ را کم می کند. پلت فرم های اجتماعی نظیر فیس بوک اجازه می دهد تا کاربران هدف را بر اساس علایقشان هدفگذاری کنید. جستجوهای پولی بیشتر مبتنی بر کلمات کلیدی هستند اما تبلیغات پولی شبکه های اجتماعی بیشتر مبتنی بر جمعیت شناسی می باشند.
شبکه های اجتماعی دو عملکرد مختلف برای تبلیغات پولی دارند که برای موفقیت یک تبلیغ بسیار حیاتی اند. هدف گذاری مجدد و مخاطبان مشابه. هدف گذاری مجدد یعنی بازاریابی مجدد افراد بر اساس بازدیدهایی که از سایت داشته اند یا لیست های دستی آپلود شده است. منظور از مخاطبان مشابه بررسی کاربران در لیست بازاریابیتان و ایجاد مخاطبی که همراستا با لیستتان باشد است. این کار موجب گسترده تر شدن هدف بالقوه تان می شود.

مدیریت و پیگری PPC

مدیریت PPC شامل روش های مختلف ایجاد و تنظیم اهداف، تست A/B، معرفی کلمات کلیدی جدید، بهینه کردن راه های تبدیل است. منظور از مدیریت PPC بررسی هزینه و استراتژی است. اینکه چطور برای کلمات کلیدی خاص منابعی اختصاص دهیم و همچنین چطور این منابع را برای به حداکثر رساندن ROI تنظیم کنیم.

معیارهای PPC برای پیگیری

برخی از معیارهایی که باید در کمپین PPC خود پیگیری کنید شامل موراد زیر است:
کلیک: اشاره به تعداد کلیک هایی است که تبلیغ شما دریافت می کند. تعداد کلیک تحت تاثیر انتخاب کلیدواژه و میزان مرتبط بودن نسخه تبلیغ است.
هزینه هر کلیک (CPC): مقدار هزینه ای که برای هر کلیک در تبلیغتان می پردازید را ارزیابی می کند.
نرخ کلیک (CTR): درصد نمایش تبلیغات است که منجر به کلیک می شود. این معیار میزان پرداختی شما (CPC) را مشخص می کند. معیار CTR بسته به هر صنعت متفاوت است.
تعداد بازدیدها یا همان Impression: تعداد دفعاتی است که تبلیغات دیده می شوند. CPM برای هر هزار بار دیده شدن مشخص می شود. Impression بیشتر در ارتباط با کمپین های شناخت برند می باشند.
هزینه تبلیغاتی یا Ad Spend: هزینه ای است که برای تبلیغات خود صرف می کنید. می توانید این هزینه را با بهبود بخشیدن نمره کیفیت بهینه کنید.
بازده هزینه تبلیغات (ROAS): میزان ROI کمپین تبلیغاتی شما است. این معیار درآمد دریافت شده به ازای هر دلاری که برای تبلیغات صرف شده محاسبه می کند.
نرخ تبدیل: اشاره به درصد افرادی که مرحله فراخوان به عمل CTA را در صفحه فرود تکمیل کرده اند و به یک مشتری یا سرنخ فروش تبدیل شده اند.
هزینه هر تبدیل: اشاره به هزینه ایجاد سرنخ فروش دارد. این معیار از تقسیم کل هزینه یک تبلیغ بر تعداد تبدیل ها محاسبه می شود.
نمره کیفیت (QS): موقعیت تبلیغ را مشخص می کند.

نتیجه گیری

تبلیغات پولی یکی از ابزارهای موثری است که باید آن را به عنوان بخشی از استراتژی بازاریابی ورودی خود در نظر بگیرید. PPC فقط ممکن است تقویت کننده شما در دنیای رقابت یا حداقل در نتایج SERP باشد.

5/5 (2 Reviews)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *