ساخت رایگان سایت

چطور یک وب سایت رایگان برای خودمان بسازیم؟

زمان مطالعه: ۷ دقیقه

اگر برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود آماده اید خیالتون راحت. راه های زیادی برای راه اندازی کسب و کار آنلاین و پیمودن مسیر کارآفرینی با کم ترین هزینه وجود دارد. تجارت الکترونیک بازدهی و سود زیادی بعد از سرمایه گذاری برای شما بهمراه دارد. همچنین این قابلیت را دارید که در هر کجا دنیا زندگی کنید. بدون اینکه هیچ محدودیت زمانی و مکانی داشته باشید می توانید کسب و کار آنلایتان را انجام دهید.
فرصت های کسب درآمد آنلاین تمامی ندارد. طبق تحقیقات صورت گرفته حدود ۲ تریلیون دلار در سراسر جهان صرف تجارت الکترونیک شده است که از این مقدار، حدود ۸٫۷ درصد هزینه های خرده فروشی است. بنابراین شما نیز می توانید به عنوان یک کارآفرین اینترنتی فرصتی برای کسب درآمد آنلاین داشته باشید.
اولین قدم برای راه اندازی کسب و کار آنلاین داشتن یک وبسایت است. وبسایت شما همان جایی است که کسب و کار و محصولات خود را در بستر اینترنت عرضه می کنید. مکانی که شما با کاربران خود در ارتباط خواهید بود. همچنین وبسایت شما مکانی است که کاربران شما متقاعد خواهند شد و تبدیل به مشتری نهایی می شوند.
وبسایت پایه و اساس تمامی تلاش های بازاریابی آنلاین شما است. فرقی نمی کند شما از کدام یک از روش های بازاریابی آنلاین مانند ایمیل مارکتینگ، تبلیغات پولی، بازاریابی شبکه های اجتماعی یا هر چیز دیگر استفاده می کنید. وبسایت شما می تواند یک فروشگاه اینترنتی باشد که محصولات فیزیکی خود یا اطلاعات محصولات فروشی خود را در آن ارائه دهید.
اگر فکر می کنید که می توانید به سادگی محصولات خود را در سایت هایی نظیر دیجی کالا بفروش برسانید یک نکته را احتمالا فراموش کرده اید. شما نیاز به وبسایتی دارید تا مطمئن شوید که افراد در هنگام جستجو محصولاتی نظیر محصولات فروشی حوزه کاری شما از طریق گوگل یا هر موتور جستجو دیگر بتوانند از طریق نتایج جستجو با کسب و کار شما روبرو شوند و وبسایت شما را ببینند.

نحوه ساخت وبسایت رایگان

نکته مهمی که وجود دارد این است که می توانید وبسایت برای خود بسازید که همه چیز داشته باشد بدون اینکه نیاز به استخدام یک طراح وب داشته باشید که بسیار هزینه بر و گران است. به عبارتی میتوانید یک وبسایت کاملا سفارسی و به صورت رایگان برای خودتان ایجاد کنید. در ادامه منابعی که برای ساخت سایت رایگان می توانید استفاده کنید و مراحلی که باید انجام دهید را توضیح خواهم داد. نگران نباشید. نیازی به دانش فنی، کدنویسی یا برنامه نویسی نیست.
برنامه های بسیاری تحت نرم افزار ساخت وبسایت یا سیستم های مدیریت محتوا وجود دارند که فارغ از سابقه و تجربه ایجاد، به روز رسانی، و نگهداری وبسایت را برای هر فردی امکان پذیر می کند. یک وبسایت کسب و کار شما را هموارتر کرده و بستری برای موفقیت شما فراهم می کند.
نگران نباشید. اینکه راه حلی رایگان برای ساخت وبسایت داشته باشید به معنی غیر حرفه ای بودن شما نیست. این برنامه های ساخت وبسایت رایگان به شما امکان سفارشی کردن ظاهر سایت را می دهد. وبسایت شما می تواند بی نظیر باشد و در کسب و کار خود برجسته باشید.
ابزارهای ساخت سایت رایگان این امکان را فراهم می کنند که وبسایت شما در دستگاه های تلفن همراه هم به خوبی دیده شوند. این مسئله بسیار مهم است. زیرا تعداد کاربرانی که از طریق گوشی های هوشمند یا تبلت در وب جستجو می کنند بیش از تعداد کاربران دسکتاپ می باشند. همچنین حدو ۳۰ درصد فروش های اینترنتی از طریق دستگاه های موبایل انجام می شوند.

انتخاب یکی از راه حل های ساخت سایت رایگان

اولین مرحله انتخاب برنامه ای برای ساخت سایت رایگان است که مناسب شما باشد. شما چندین انتخاب با کیفیت در اختیار دارید. اولین نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که برنامه ای که برای ساخت سایت خود استفاده می کنید بتواند اهداف کسب و کار شما را پشتیبانی کند.
اگر قصد راه اندازی یک فروشگاه با سبد خرید آنلاین یا اهداف بازاریابی دارید باید مطمئن شوید که سیستم مدیریت محتوایی که انتخاب می کنید برای این کار مناسب باشد. خوشبختانه مشکلی نیست. حتی راه حل های رایگان نیز پشتیبانی تجارت الکترونیکی را ارائه می دهند.
یکی از بهترین ابزارها برای طراحی و ساخت سایت رایگان سیستم مدیریت محتوا وردپرس است. این ابزار یک نرم افزار متن باز است. شما می توانید این ابزار را از سایت www.wordpress.com به صورت کاملا رایگان دریافت کنید.
وردپرس ابزاری بسیار متنوع است که می تواند برای ساده کردن کسب و کار آنلاین شما بسیار موثر باشد. اما منابع مشابهی وجود دارند که می توانید از آن برای ساخت سایت رایگان خود استفاده کنید. هر یک از آنها را رابط کاربری منحصر به فردی برای تنظیم تمامی عناصر وبسایت شما دارند. برخی از آنها در ادامه آمده اند:
• Webs.com
• Weebly.com
• Websitebuilder.com
هر یک از این راه حل ها هاست رایگان هم ارائه می دهند. هاست فضایی است که امکان حضور آنلاین وبسایت شما را در اینترنت فراهم می کند. باید در هر یک از آدرس های فوق ثبت نام و برای خود یک اکانت ایجاد کنید.
نکته: اگرچه در این مقاله بر نحوه ساخت سایت رایگان صحبت می کنیم اما اگر هدفتان تجاری است و قصد کسب درآمد آنلاین از طریق وبسایتتان دارید توصیه جدی من این است که حتما از هاست های پولی استفاده کنید.

انتخاب دامنه

بعد از اینکه نوع سیستم مدیریت محتوا خود را انتخاب کردید حال نوبت تنظیم آدرس وبسایتتان است. آدرس وبسایت یا نام دامنه همان آدرسی است که افراد از طریق آن می توانند شما را بصورت آنلاین پیدا کنند. از این رو در انتخاب نام آدرس سایت خود دقت کنید.
این نام باید مرتبط با کسب وکار شما باشد. بهتر است نامی انتخاب کنید که خیلی طولانی نباشد. همچنین به راحتی در ذهن و حافظه باقی بماند. مثل سایت دیجی کالا. نامی انتخاب کنید که افراد بتوانند به راحتی چه بصورت آنلاین از طریق شبکه های اجتماعی و چه بصورت آفلاین دهان به دهان با دوستان خود به اشتراک بگذارند. همچنین نوشتن آن باید در مروگر آسان باشد.
فرض کنید که شما می خواهید کسب و کاری در رابطه با فروش مکمل های غذایی برای کاهش وزن راه اندازی کنید. از این رو نمی توانید عنوان foroshemokameleghazaeiweightloss.wordpress.com را برای نام دامنه خود انتخاب کنید. مثلا بهتر است نام loseweight.wordpress.com را برای دامنه سایت خود انتخاب کنید.
بعد از آنکه نام دامنه خود را انتخاب کردید آن را ثبت کنید. ممکن است نام دامنه شما را افرادی دیگری از قبل انتخاب و ثبت کرده باشند. از این رو بهتر است چندین نام جایگزین برای دامنه خود در نظر داشته باشید.
با استفاده از این برنامه های رایگان معمولا شما نام آنها را در آدرس وب همانند مثال بالا خواهید داشت. اگر بخواهید در آینده می توانید نام دامنه را تغییر دهید و دامنه ای پولی برای خودتان ثبت نام کنید و پسوندهای مختلفی نظیر .com یا .ir انتخاب کنید.

صفحات وب خود را طراحی، تنظیم و ایجاد کنید

خوشبختانه برای هر یک از سیستم های مدیریت محتوا نیازی به تنظیم پیش فرض طرح، رنگ یا فونت ندارید. قالب های برای سیستم های مدیریت محتوا وجود دارند که از طریق آنها می توانید تغییرات چشمگیری در سایت خودتان ایجاد کنید.
سعی کنید وبسایتتان ساده باشد. زیرا در این شرایط استفاده و ناوبری آن توسط کاربر آسانتر خواهد بود. یکی از بهترین راه ها این است که از یک دوست بخواهید تا از سایت شما بازدید کند و بازخورد دهد. برخی عناصر ضروری برای ایجاد وبسایت وجود دارند که توجه مشتری بالقوه را به خود جلب کرده و او را در صفحه سایت نگه می دارد.
مطمئنا دوست ندارید که سایت شما از لحاظ بصری کیفیت پایینی داشته باشد و کاربر بعد از کلیک کردن و دیدن سایت سریعا آن را ببندد. تصاویر جزء بایدهای کسب و کار شما است. ویدئو یکی از بهترین راه های عالی برای درگیر کردن مخاطبان است.
باید توضیحات مفصلی در رابطه با مزایای کسب و کار و محصولات خود در سایتتان داشته باشید. یکی از مهمترین چیزی هایی که باید در سایتتان به آن توجه داشته باشید این است که در قسمت عناوین بالا سایت چیزی باشد که سریعا مخاطب بفهمد که سایت شما در رابطه با چه چیزی است. این عنوان حتی می تواند مهمتر از نام تجاری شما باشد. اگر به این نکته توجه نکنید ممکن است کاربر اصلا به پایین سایت شما اسکرول نکند و سایت شما ار ترک کند. در ادامه برخی از عناصر ضروری برای داشتن یک وبسایت موثر و کارامد لیست شده است:
• در مورد صفحه – سعی کنید یک صفحه تماس با ما در درباره ما داشته باشید تا کاربر در مورد شما بیشتر بداند و بتواند به شما اعتماد کند.
• اثبات – سعی کنید در سایتتان توصیف محصول، دیدگاه ها و بررسی های مثبت کاربران، جوایزی که در حوزه کاری خود گرفته اید قرار دهید تا صحت ادعاهای شما در مورد کیفیت محصولاتتان را نشان دهد.
• دکمه های فراخوان به عمل نظیر دکمه های خرید، ثبت نام ایمیل و سایر دکمه های از این دست را در سایتتان قرار دهید.
• سعی کنید پیشنهادات ویژه و شگفت انگیزی در سایتتان ارائه دهید.
• سعی کنید یک منویی در بالای سایتتان قرار دهید که کاربری که وارد سایت شما می شود در یک نگاه بفهمد سایت شما چه خدماتی ارائه می کند.
مطمئن شوید که موتور جستجو گوگل سایت شما را در نتایج جستجو نمایش خواهد داد. برای آنکه سایت شما بتواند در رتبه های بالاتر گوگل نمایش داده شود باید به طور پیوسته محتوایی در قالب پست های وبلاگ یا ویدئو ارائه دهید. شما می خواهید که در حوزه کاری خود شناخته شده و قابل اعتماد و اعتبار بالایی داشته باشید که در نهایت منجر به شناخته شدن شما توسط مخاطبان هدفتان خواهد شد.
طراحی سایت شما باید متناسب با نوع کسب و کار شما باشد. اگر برای طراحی سایتتان هنوز مردد هستید و ایده شما قطعی نشده می توانید وبسایت های رقیبتان را ببینید و از آنها ایده بگیرید.
سخن نهایی برای ساخت سایت رایگان
تنها کافی است یکبار ساخت سایت را انجام دهید. بعد از راه اندازی وبسایتتان یک شبه به موفقیت نخواهید رسید. اما اگر دستورالعمل های بالا را دنبال کنید می توانید ترافیک بیشتری در سایتتان داشته باشید. امیدوارم که به زودی یک حضور موثر در دنیای وب داشته باشید و پیوسته روش های جدیدی برای کسب درآمد آنلاین به وبسایت خود اضافه کنید.
امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشه. اگر شما هم نظری در رابطه با نحوه ساخت سایت رایگان و نکات موثر برای موفقیت بیشتر وبسایت دارید که در این مقاله عنوان نشده خوشحال میشم نظراتتون را با ما در میان بگذارید.

4.3/5 (3 Reviews)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *