کسب و کار آنلاین در حوزه سلامت

راه اندازی کسب و کار آنلاین در حوزه سلامت

زمان مطالعه: ۸ دقیقه

راه اندازی کسب و کار آنلاین در حوزه سلامت و بهداشت یکی از داغ ترین حوزه ها از بدو اختراع اینترنت بوده است. همه مردم بدون توجه به وضعیت اقتصادی، فرهنگ و پیشینه آنها دوست دارند خوشحال و سلامت باشند. همچنین تمایل به خرید محصولات و خدماتی هستند که بتواند در این راستا به آنها کمک کند.
کسب و کار آنلاین در حوزه سلامت یکی از بهترین بازارهای خارج از کشور برای تجارت الکترونیک است. به عبارتی حوزه سلامت و بهداشت یک صنعت ۴٫۲ تریلیون دلاری در سطح جهان است. این آمار نشان دهنده این است که فضای کافی برای راه اندازی کسب و کار جدید در این حوزه وجود دارد. چرا شما قسمتی از این فضا را پر نکنید!
یکی از اشتباهات رایجی که بسیاری از کارآفرینان جوان مرتکب می شوند این است که فکر می کنند کسب و کار آنلاین بازاری بسیار بزرگ و شلوغ است و نمی توانند در آن حضور یابند. حقیت این است که بازار آنلاین واقعا بزرگ است. همچنین فضایی سالم و سودآور دارد و بازیکنان بسیاری در آن فعالیت دارند. کسب و کار آنلاین در حوزه سلامت و بهداشت نیز ایز این قاعده مستثنی نمی باشد.
کارآفرینان تنهایی چون شما نیز می توانند به موفقیت برسند. می توانید در خانه کار کنید یا هر کجایی که لب تاپتان با شما همراه باشد. برای راه اندازی کسب وکار آنلاین در حوزه سلامت به کمی پول نقد و سرمایه نیاز دارید. اگر کارتان را به درستی انجام دهید این کسب و کار یک تجارت کم هزینه است.
تمامی شواهد مبنی بر این است که این بازار سودآور تمامی اطراف شما را احاطه کرده است. یکی از محبوب ترین فروشگاه ها محلی اطراف شما کدام است؟ احتمالا یکی از محبوب ترین آنها فروشگاه های فروش ویتامین و مکمل های غذایی است. اگر دقت کنید تلویزیون پر از تبلیغات مربوط به دمنوش های لاغری، محصولات کاهش وزن، کفش های پیاده روی، کرم های ضد ترک، شامپوهای رفع سفیدی مو و غیره است که هفت روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه روز در حال پخش است. همچنین وبسایتهای بسیاری در بستر اینرتنت در حوزه بهداشت و سلامت وجود دارند.
بازارهای مختلف و زیر شاخه های مختلفی در حوزه سلامت و بهداشت وجود دارند. افرادی که مسن تر هستند دوست دارند از شر آرتروز در امان باشند. افراد مبتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت می خواهند از شر سوزن خلاص شوند. افرادی که اضافه وزند دارند با مشکلات بهداشتی متعددی روبرو هستند و حاضرند برای رفع آن هزینه کنند. افرادی که کمر درد دارند دوست دارند بتوانند یک زندگی عادی و بدون درد داشته باشند. لازم به ذکر نیست که افراد می خواهند با مصرف مکمل ها، ویتامین ها، و با بسیاری از مواد ضد پیری عمر خود را طولانی تر کنند.
خوب شاید از خودتان بپرسید من که متخصص بهداشت نیستم پس چطور می تونم یک کسب و کار آنلاین در حوزه سلامت راه اندازی کنم؟ خبر خوب اینکه چه شما یک متخصص حرفه ای بهداشت با علاقه فراوان به این حوزه باشید یا فردی باشید که هیچ اطلاعاتی از این حوزه ندارید ولی علاقمند به راه اندازی کسب و کار آنلاین در حوزه سلامت هستید فرصتی برای شما وجود دارد که این کار را انجام دهید. در ادامه برخی از مراحل شروع کسب و کار آنلاین در حوزه سلامت توضیح داده شده است.

برترین حوزه های سلامت و بهداشت را شناسایی کنید : تحقیق بازار

وقتی صحبت از کسب و کار شما در حوزه سلامت می شود شما باید بدانید که کدام یک از حوزه های سلامت و بهداشت را انتخاب کنید که تقاضا در آن زیاد است و مطموئن هستید که خدمات و محصولات شما در آن حوزه به فروش خواهد رفت و برای شما سودآور خواهد بود. شاید بتوانید حوزه ای را انتخاب کنید که به آن علاقمند هستید یا شاید شما یا یکی از اعضا خانوادتان از آن رنج می برید.
به خاطر داشته باشید که لزومی ندارد که شما حتما یک متخصص یا یک حرفه ای باشید تا بتوانید به سود و درآمد در این بازار برسید. شما می توانید تجربه فردی خودتان را به اشتراک بگذارید. می توانید تحقیق کنید و اطلاعاتی که از سایر منایع استخراج کرده اید را منتشر کنید. همچنین می توانید با سایر متخصصان و کارشناسان مصاحبه کرده و محتوا و اطلاعاتی برای بازارتان تهیه و ارائه کنید.
باز هم تاکید می کنم حوزه ای را انتخاب کنید که برای آن تقاضا وجود داشته باشد. لیست های پرفروش را در سایت هایی مثل دیجی کالا بررسی کنید. تبلیغات تلویزیون را ببینید و اینکه کدام محصولات در حوزه بهداشت و سلامت بیشتر تبلیغ می شوند. افراد در شبکه های اجتماعی یا فیس بوک بیشتر در مورد کدام یک از شاخه های سلامتی و بهداشت صحبت می کنند. موارد فوق به شما یک لیست طولانی از محصولات که هم اکنون طرفدار و گرایش دارد ارائه می دهد تا کسب و کار خود را حول آن متمرکز سازید. در ادامه برخی از برترین حوزه های سلامت و بهداشت آمده است:
• کاهش وزن
• ضد پیری
• دیابت
• آرتروز
• درد کمر و گردن
• ریزش مو
• مراقبت از پوست
• سوزش سردل
• تغذیه سالم
• بهداشت باروری
• سلامتی دستگاه گوارش
نکته ای که باید توجه کنید این است که لیست فوق شامل مواردی است که به این زودی ها از بین نمی روند و همیشه گرایش های خودش را دارد. یکی از اشتباهاتی که افراد در هنگام ورود به بازار سلامتی و بهداشت می شوند این است که یک گرایش زودگذر را انتخاب می کنند. باید مطمئن شوید که موضوعی که انتخاب می کنید همیشه گرایش خودش را دارد و قدرت ماندگاری داشته باشد. البته این بدان معنی نیست که به موضوعات زودگذر توجهی نداشته باشید بلکه باید سعی کنید تمامی کسب و کارتان را پیرامون گرایش های زودگذر قرار ندهید.

پیدا کردن محصولاتی برای فروش در حوزه سلامت

یکی از نکات مهمی که در راه اندازی کسب و کار آنلاین در حوزه سلامت یا هر حوزه دیگری وجود دارد این است که نیازی نیست خودتان محصولاتتان را تولید کنید. به عبارتی شما به عنوان یک تازه وارد در این صنعت نمی خواهید در پول، زمان، و هزینه تان ریسک کنید. در عوض می خواهید که از کار و تخصص دیگران بهره ببرید.
در هنگام راه اندازی کسب و کار آنلاین در حوزه سلامت چندین انتخاب پیش رو دارید بدون اینکه محصولات خود را ایجاد کنید:

حمل و نقل قطره ای یا همان Drop shipping

با استفاده از دراپ شیپینگ یا همان توزیع مستقیم محصول می توانید محصولات را از طریق وبسایت خود تبلیغ کنید. شما از مشتریان سفارشات را گرفته و سپس با همکاران و شرکای خود تماس می گیرید. این شرکا معمولا تولید کننده، عمده فروش یا خرده فروش می باشند که محصولات را با قیمت کمتر ارائه می دهند. آنها محصولات را بصورت رایگان برای مشتری ارسال می کنند.
در بیشتر موارد تمامی این کارها بصورت خودکار انجام می شود. شما تنها نیاز به بازاریابی و تبلیغ محصولات و ایجاد فروش دارید و بقیه مراحل سفارش و تحویل توسط شرکت انجام می شود.
یکی از بزرگترین مزیت های این روش آن است که نیازی به ذخیره موجودی بزرگی از کالا و محصولات نیستید و دیگر درگیر ارسال آنها به مشتریان نخواهید بود. شما این مسئولیت بزرگ را به شرکای خود واگذار می کنید. این روش مزیت های زیادی دارد. از قبیل اینکه نیازی به ریسک سرمایه گذاری در ایجاد محصول، موجودی و سایر مشکلات و هزینه های دیگر برای ایجاد محصولات خود نیستید.
شرکت های دراپ شیپینگ بسیاری وجود دارند که محصولات و خدمات خود را در این حوزه پیشنهاد می دهند. تنها کافی است که در موتور جستجو گوگل “نوع محصول” و “دراپ شیپینگ” را جستجو کنید و با گزینه های زیادی روبرو خواهید شد.

بازاریابی وابسته یا همان Affiliate Marketing

بازاریابی وابسته همانند توزیع مستقیم یا همان دراپ شیپینگ است. شما در این روش نیز فروش آنلاین را به شرکا خود واگذار می کنید. تفاوت اساسی که این روش با روش قبلی دارد در این است که در این مدل از کسب و کار شما بازاریابی و فروش محصولات را از طریق وبسایت، وبلاگ، صفحه فیس بوک، لیست ایمیل یا هر آنچه که آنلاین باشد انجام می دهید. زمانی که نوبت به فروش رسید کار شما تمام شده است.
در این روش هر کلیکی که توسط مشتری بر لینک خرید یک محصول شود، او را به صفحه شرکا برای تکمیل فرایند خرید هدایت می کند. از این رو شریک شما در بازاریابی وابسته حق کمیسیونی حدود ۵ الی ۲۵ درصد از فروش را به شما می دهد. شریک شما در بازاریابی وابسته تمامی مراحل پردازش سفارش، تحویل، و خدمات مشتری و هر جنبه دیگر معامله را مدیریت می کند.
یکی از اولین شبکه های بازاریابی وابسته در سطح اینترنت سایت آمازون بوده است. شما می توانید در سایت آمازون بروید و هر محصولی که بخواهید از قبیل یک کتاب، ابزار تناسب اندام، مکمل غذایی را انتخاب کنید و یک دیدگاه و نظر در مورد آن بنویسید یا یک تبلیغ پولی برای آن اجرا کنید. آمازون به شما یک لینک منحصر به فرد می دهد تا بتوانید از طریق آن فروش را پیگیری کنید و هر کسی که از طرق لینک شما به سبد خرید وصل و فرایند فروش را انجام داد درصدی به عنوان حق کمیسیون به شما می دهد. یکی دیگر از گزینه های بسیار جذاب بازاریابی وابسته تبلیغ اطلاعات محصولات دیجیتالی است که کمیسیونی بالاتر حدود ۲۵ الی ۳۰ درصد دارد.

برچسب گذاری سفید یا همان White Labeling

من این روش را برای زمانیکه در کسب وکارتان تجربه دارید توصیه می کنم. در این مدل شما با تولید کنندگانی کار می کنید که مکمل های خودشان را دارند و در برخی موارد می توانید با آنها همکاری و فرمول سفارشی خود را ایجاد کنید و برچسب خودتان را بر محصولات قرار دهید.
در این روش تولید کنندگان تحقیقات علمی را انجام می دهند مطمئن می شوند که این فرمول سفارشی کارامد است. شما کار آنها را مطالعه می کنید و بعد از اینکه مطمئن شدید نام شرکت خود را بر روی محصول قرار می دهید و آن را می فروشید. برچسب گذاری سفید یک راه عالی برای شما است. زیرا در این روش می توانید برند خودتان را ایجاد کنید و متمایز از دیگران در بازار باشید.

برای کسب و کار آنلاین خود را در حوزه سلامت بازاریابی کنید

در این مرحله باید برای کسب و کار جدید خود در حوزه سلامت بازاریابی کنید. گزینه های مختلفی برای اینکار پیش روی شما است. بسیاری از این گزینه های کم هزینه و حتی رایگان هستند و می توانند منجر به هدایت ترافیک به وبسایت شما شوند.

بازاریابی محتوا

این روزها بازاریابی محتوا و کسب رتبه های بالا در نتایج موتور جستجو کلید موفقیت هر کسب وکار آنلاین است. در گذشته برای دریافت ترافیک ارگانیک باید سایت خود را پر از کلمات کلیدی مرتبط می کردید. اما امروزه گوگل خواهان محتوا مفید و جامع است. از این رو برای مشارکت در یک بازاریابی موثر محتوا باید توصیه ها، نکات و موضوعاتی مرتبط با حوزه کسب و کارتان را به صورت منظم در وبلاگ با وبسایت خود قرار دهید. این روزها ویدئو بسیار مورد توجه گوگل است. مهم نیست که چه نوع محتوایی تولید می کنید. می توانید نکات بهداشتی متنشر کنید. انواع مکمل های مختلف را بررسی کنید. هیچ محدودیتی در آنچه که تولید می کنید وجود ندارد. آنچه که اهمیت دارد این است که محتوای با کیفیت و در فواصل زمانی منظم تولید کنید تا نتایج آن را ببینید.

بازاریابی در فیس بوک

این روزها شبکه های اجتماعی مختلفی وجود دارند. مشتریان شما در شبکه های اجتماعی مختلف نظیر فیس بوک حضور دارند. شما نیز باید در آن حضور داشته باشید. حتما باید یک صفحه فیس بوک برای کسب و کارتان داشته باشید.
بطور منظم پست هایی در مورد محصولات خود ارسال کنید. زمانیکه یک مقاله جدید می نویسید آن را به وبسایت خود لینک دهید. فیلم ها، نظرات و حتی تجربه های شخصی خود را پست کنید. اجازه دهید کاربران شرکت شما را بشناسند. این کارها فرایند شناخت و اعتماد به شما را توسط کاربران افزایش می دهد.
حتما پست هایی را بطور منظم ارسال و با کاربران از طریق کامنت ها تعامل داشته باشید. می توانید در صفحه شرکت ها و سازمان های دیگر در حوزه کاری خود تعامل و کامنت بگذارید.

بازریابی تبلیغات کلیکی

اگر می خواهید هر چه سریعتر ترافیکی به وبسایت خود در حوزه سلامت هدایت کرده و کسب درآمد داشته باشید می توانید تبلیغات پولی را امتحان کنید. اما من به شخصه این روش را تنها زمانی پیشنهاد می کنم که کسب و کارتان به آرامی در حال اجرا شدن است و شما می خواهید ترافیک را تا جایی که امکان دارد به فروش تبدیل کنید.
در روش تبلیغات کلیکی یا همان PPC شما در موتور جستجو نظیر گوگل ثبت نام می کنید. یک متن کوتاه تبلیغاتی برای نمایش در صفحه نتایج جستجو یا وبسایت افرادی که به عنوان ناشر شناخته شده اند و از طریق گوگل ادسنس ثبت نام کرده اند، می نویسید. در این روش تبلیغات شما در متنی متناسب با کلمات کلیدی مورد جستجو ظاهر می شوند. از این رو هنگامیکه کاربران موضوعاتی مرتبط با حوزه شما را جستجو می کنند تبلیغات شما ظاهر می شود و بابت هر کلیکی که توسط کاربر می شود مبلغی بابت تبلیغات از شما دریافت می شود.
زمانیکه کاربر بر روی تبلیغات کلیک می کند باید وارد وبسایت شما شود و در صفحه فرود اطلاعاتی نظیر آدرس ایمیل آنها دریافت شود. حتما منشا هر کلیک را پیگری کنید تا بفهمید کدامیک از کانال های بازاریابی بهترین بازدهی را برای سرمایه گذاری دارد.

نتیجه گیری

تبلیغات در حوزه سلامتی و بهداشت بسیار رقابتی است و می تواند بسیار هرینه بر باشد. اگر به حوزه بهداشت و سلامتی علاقمندید، اگر موضوع این حوزه را پیدا کرده اید و محصولات آن را به عنوان یک مصرف کننده به خوبی می شناسید… زمانش رسیده تا از این فرصت برای راه اندازی کسب وکار آنلاین خود استفاده کنید.
حتی اگر علاقه شخصی به این حوزه ندارید مانعی نیست. می توانید به اندازه کافی آشنا شوید و بعد کارتان را شروع کنید. این حوزه پول و سود خوبی بهمراه دارد.

5/5 (1 Review)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *