بیرون رفتن
بازطراحی سایت چیست

بازطراحی سایت چیست؟ طراحی مجدد وب سایت در سال ۲۰۲۴

زمان مطالعه: ۶ دقیقه

طبق یک گزارش، ۵۰ درصد از مخاطبان معتقدند که احساسات آنها در مورد یک کسب و کار تحت تأثیر طراحی وب سایت آن است. برای بسیاری از بازدیدکنندگان، وب سایت ممکن است به اندازه محصولاتی که می‌فروشید، مهم باشد. بنابراین اگر سایت با کسب‌وکار رشد نکند، احتمالاً تاثیر بدی خواهد داشت. بازطراحی سایت می‌تواند، تجربه کاربری را افزایش داده و ترافیک بیشتری را جذب کند.
اگر این صفحه را می‌خوانید، ممکن است سایت شما قدیمی شده باشد، یا عملکرد ضعیفی دارد، پس زمان تغییر فرا رسیده است. مهم ‌ترین نکته در بازطراحی سایت درنظرگرفتن مشتری است. ادامه مطلب را بخوانید تا اهمیت طراحی مجدد سایت و نکات مهم آن را بدانید.

وب سایت فعلی خود را به روز رسانی (refresh) کنیم یا بازطراحی؟

هیچ پاسخ یکسان برای همه سایت‌ها، به این سؤال وجود ندارد.
بهتر است به نکته‌ای اشاره کنیم که شاید به پاسخ به این سوال کمک کند. آیا مخاطب خود را می‌شناسید؟ مخاطب فنی شما به چه اهمیت می‌دهد؟ شاید بگویید که این موضوع چه ارتباطی با بازطراحی سایت دارد؟!
باید گفت وب سایت شما باید محتوایی ارائه دهد که بهترین مشتریان شما در فرآیند ارزیابی خود در هنگام تعامل با سایت به دنبال آن هستند، در غیر این صورت از سایت خارج می‌شوند.
تصمیم برای به روز رسانی (رفرش) یا طراحی مجدد سایت، بیشتر بر محتوا و عملکرد سایت متمرکز است تا ظاهر بصری. در حالی که تصاویر بسیار مهم هستند و در ایجاد اعتماد و اقتدار تأثیر می‌گذارند، اما سایت‌هایی تمرکز خود را روی زیبایی سایت گذاشته و برای آنچه که مخاطبان به آن اهمیت می‌دهند یا محتوای مهم را از دست می‌دهند، در نتیجه بر عملکرد سایت اثر منفی دارد.
برای درک تفاوت به روزرسانی و بازطراحی سایت ابتدا هر دو را تعریف می‌کنیم:

تعریف به روز رسانی سایت:
وقتی ساختار اصلی و عملکرد وب سایت باقی است و فقط تغییرات جزئی اعمال می‌شود، به روزرسانی سایت صورت می‌گیرد. به عنوان مثال، ظاهر سایت با یک پالت رنگی و تایپوگرافی جدید به روز می‌شود، یا ترفندهای کوچک UX به قالب‌های صفحه اضافه می‌شود، یا یک بررسی وب‌سایتی با هدف رفع حیاتی‌ترین مسائل امنیتی و نگهداری از سایت فعلی، یک فرایند به‌روز رسانی است.

بیشتر بخوانید: ویژگی‌ های یک سایت خوب چیست؟

ریدیزاین Re-design چیست؟

ریدیزاین سایت

ریدیزاین یا طراحی مجدد سایت یک ارتقا بصری یا بازآرایی سایت است. وب سایت بازطراحی شده می‌تواند به شما در پیاده سازی استراتژی جدید، کد، بهبود قابلیت استفاده، سئو و تجربه کاربری سایت کمک کند. یعنی، یک هویت بصری و نام تجاری جدید منتشر می‌شود، صفحات از نظر UX بازسازی می‌شوند تا ماژول‌ها و عملکردهای جدید را در خود جای دهند، ساختار محتوایی به روز می‌شود و… .
ویژگی مشترک بازطراحی و به روزرسانی این است که هر دو بر تعدا مشتریان و رفتار آنها اثر دارد.

اگر وب‌سایت موجود شما بر پایه کدهای قدیمی‌تر (بیش از ۳ تا ۴ سال)، یک CMS اختصاصی، یا یک چارچوب یا موضوع دست‌وپاگیر است، طراحی مجدد ‌سایت ممکن است بهترین سرمایه‌گذاری برای بازاریابی آینده شما باشد.
حالا برای سایت شما به به روز رسانی مناسب است یا بازطراحی سایت؟

در ادامه به بحث بازطراحی سایت بیشتر می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: سئو سایت چقدر زمان می‌برد؟

دلایل احتمالی برای بازطراحی سایت

ممکن است دلایل مختلفی برای طراحی مجدد وب سایت وجود داشته باشد، اما بیشتر به تجربه کاربر مربوط می‌شود. بزرگترین مسائل عبارتند از:

۱- طراحی سایت غیرجذاب
رنگ‌ها، شکل‌ها و فونت‌ها می‌توانند بر روحیه ما تأثیر بگذارند و ما را تشویق به انجام اقدامات خاصی کنند. به همین دلیل است که یک طراحی بصری غیرجذاب می‌تواند تمام تلاش‌های بازاریابی را از بین ببرد. اگر کاربران سایتی را جذاب نبینند، در عرض چند ثانیه آن را ترک می‌کنند. به عنوان مثال، چیدمان مجدد عناصر بصری می‌تواند تمایل بازدیدکنندگان را برای خرید افزایش دهد.

۲- قابلیت استفاده ضعیف
کاربرانی که به وب سایت شما می‌آیند اغلب هدف خاصی مانند یافتن اطلاعات خاص یا خرید دارند. یک طرح گیج کننده که حرکت در سایت و یافتن محتوای مورد نظر را دشوار ‌کند، می‌تواند آنها را از شما دور کند. به همین دلیل است که وب سایت شما به قابلیت استفاده خوب، ساختار واضح و مشخص و ناوبری بصری نیاز دارد. همه این جنبه‌ها را می‌توان با طراحی مجدد سایت به دست آورد.

۳- سایت از استانداردهای فعلی وب پیروی نمی‌کند
یکی از دلایل اصلی بازطراحی سایت، به روز نبودن است. این موضوع در اینترنت هم بر کیفیت درک شده محصولات یا خدمات شما و هم بر تمام اقدامات بازاریابی شما از جمله سئو تأثیر منفی دارد. یک سایت بدون ساختار واضح و ظاهر حرفه‌ای ممکن است بازدیدکنندگان را از خرید محصول شما باز دارد.

بنابراین اهداف زیادی برای طراحی مجدد سایت وجود دارد:

✔ افزایش قابلیت استفاده یا مدرن و به روز جلوه دادن وب سایت شما بدون صرف زمان و تلاش زیاد باشد.
✔ در حالی که طراحی مجدد سایت بیشتر در مورد چیدمان و ظاهر یک سایت است.
✔ بهبود طرح‌بندی وب‌سایت شما با بازطراحی سایت می‌تواند احساس راحتی بیشتری به مخاطب بدهد و مدت زمان بیشتری در سایت بمانند.
✔ طراحی مجدد دکمه‌ها و سایر عناصر در یک صفحه نیز، به افزایش نرخ کلیک بهتر (CTR) کمک می‌کند.
✔ جنبه دیگر مزیت بازطراحی سایت، برندسازی است. با یک سایت جذاب خود را به مشتریان قوی‌تر معرفی کنید.

بیشتر بخوانید: چرا باشگاه ورزشی به سایت نیاز دارد؟

مراحل فرآیند طراحی مجدد سایت

مراحل طراحی مجدد سایت

باز طراحی سایت را می‌توان به سه مرحله تقسیم کرد:

۱- تعریف اهداف شما از بازطراحی سایت

با طراحی مجدد سایت به چه چیزی می‌خواهید برسید؟ شما باید قبل از شروع به طراحی مجدد وب سایت خود، اهداف خاصی را مشخص کنید، زیرا این کار باعث صرفه جویی در هزینه و زمان شما می‌شود. هرچه اهداف شما دقیق‌تر و واقعی‌تر باشند، اجرای آنها آسان‌تر است.

۲- انتخاب یک طراح سایت حرفه‌ای

چه کسی باید وب سایت جدید را بازطراحی کند؟ بسته به بودجه شما، گزینه‌های مختلفی وجود دارد. اگر شرکت شما توسعه دهندگان و طراح سایت داخلی ندارد، باید از یک آژانس طراحی سایت یا دیجیتال مارکتینگ کمک بگیرید.

بیشتر بخوانید: طراحی سایت شخصی

مجموعه نیشاوب تجربه‌ی طراحی و بازطراحی سایت‌های مختلفی را داشته و می‌تواند به شما در رشد کسب و کارتان همراهتان باشد. برای مشاوره رایگان طراحی سایت با ما تماس بگیرید: ۰۱۱۴۴۴۲۰۵۶۴ – ۰۹۹۰۹۱۵۵۰۱۵

۳- فرآیند بازطراحی سایت

اگر یک طراح خوب و حرفه‌ای برای بازطراحی سایت خود انتخاب کنید، معمولاً مراحل زیر را برای ریدیزاین سایت جدیدتان در پیش می‌گیرد:
♦ طراحی یک طرح کلی از وب سایت جدید
♦ ایجاد قالب صفحه
♦ کد نویسی
♦ بررسی رسپانسیو بودن سایت
♦ اضافه کردن محتوا
♦ آخرین مرحله مشاهده نحوه واکنش کاربران به طراحی جدید است

بیشتر بخوانید: ۳ دلیل برای طراحی فروشگاه اینترنتی مواد غذایی
👈🏼 طراحی سایت مواد غذایی

۵ سوال متداول بازطراحی سایت

۱- هزینه طراحی مجدد سایت چقدر است؟
بسته به اینکه چه کارهایی برای بازطراحی سایت باید انجام شود، و اینکه آیا خودتان این کار را انجام می‌دهید یا از یک شرکت طراحی سایت کمک می‌گیرید، هزینه طراحی مجدد سایت می تواند متغییر باشد.
طراحی مجدد وب سایت‌های کوچکتر بسته به پیچیدگی مورد نیاز برای طراحی مجدد هر صفحه ممکن است هزینه کمتری داشته باشد. بررسی به شما نشان می‌دهد، تا تشخیص دهید که چه تعداد صفحه برای طراحی مجدد و چگونه نیاز دارید. عواملی مثل اندازه وب سایت شما، پیچیدگی پروژه و پلتفرم یا CMS می‌تواند در هزینه بازطراحی سایت نقش داشته باشد.

۲- هر چند وقت یکبار باید وب سایت خود را ریدیزاین کنید؟
به گفته کانر بروک، کارشناس فناوری، میانگین طول عمر یک وب سایت فقط ۱٫۵ تا ۲٫۵ سال است. البته، این بازه زمانی فقط یک تخمین است، و شما باید تعیین کنید که چه چیزی برای سازمان منحصربه‌فرد شما بهترین است. از آنجایی که اولویت‌های مشتری، فناوری‌های مرورگر و استانداردهای دسترسی همیشه در حال تغییر هستند، هیچ بازه زمانی خاصی برای اینکه هر چند وقت یک‌بار باید وب‌سایت خود را دوباره طراحی کنید وجود ندارد.

۳- آیا بازطراحی سایت شما بر سئو تاثیر می‌گذارد؟
طراحی مجدد ضعیف وب سایت می‌تواند عواقب منفی بر سئوی شما داشته باشد، در حالی که یک طراحی خوب می‌تواند تأثیرات حداقلی بر سئوی شما داشته باشد. مثلاً تغییر ساختار URL می‌تواند لینک های شکسته ایجاد کند و معماری سایت شما را خراب کند. یا تغییر مسیرهای بیش از حد ۳۰۱ به سرعت صفحه وب سایت شما آسیب می‌رساند.

۴- طراحی مجدد وب سایت چقدر طول می‌کشد؟
بسته به پروژه شما، طراحی مجدد وب سایت ممکن است کمتر یا بیشتر از یک ماه طول بکشد تا تکمیل شود. همه اینها بسته به اهداف کسب و کار شما، تشخصی نیاز مشتری، جمع آوری داده کیفی و کمی (تجزیه و تحلیل سایت)، شاخص کلیدی عملکرد، بودجه و… بستگی دارد.

۵- اگر فقط بخواهیم محتوا را به روز کنیم آیا باید وب سایت خود را دوباره طراحی کنم؟
نه لازم نیست. اگر طراحی، طرح‌بندی و عملکرد سایت شما هنوز به‌روز و کاربرپسند است، معمولاً می‌توانید محتوا را بدون طراحی مجدد کامل به‌روزرسانی کنید.

بیشتر بخوانید: طراحی و سئو سایت پت شاپ

حرف آخر

از آنجایی که یک وب سایت سرمایه مهم هر کسب و کاری است، باید دائماً در حال بهبود آن باشید. هرگز فقط یک راه درست برای انجام کارها وجود ندارد.
طراحی مجدد سایت مزایای قابل توجهی دارد. یک عملکرد فنی بدون خطا و یک طراحی جذاب و مدرن می‌تواند ارزش افزوده‌ای را برای مشتریان ایجاد کند تا از رقبا متمایز شوید. همچنین می‌تواند تعامل کاربر را بهبود بخشد که شانس تبدیل آنها به مشتری را افزایش می‌دهد.
البته فراموش نکنید، طراحی مجدد سایت خطرات احتمالی برای بازاریابی و سئو ممکن است داشته باشد. مثلاً به دلیل خطاهای برنامه نویسی، کدهای HTML نادرست و سایر ناهنجاری‌ها نیز می‌تواند بر رتبه بندی موتورهای جستجو و کاربر پسند بودن تأثیر منفی بگذارد و منجر به کاهش تعداد بازدیدکنندگان شود. بنابراین کار بازطراحی سایت را به یک شرکت حرفه‌ای بدهید تا خیالتان راحت باشد.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به عنوان فاطمه امیری وارد شده‌اید. نمایهٔ خود را ویرایش نمایید. بیرون رفتن؟ بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *