آموزش سئوی وردپرس

آموزش سئو وردپرس برای مبتدیان

زمان مطالعه: ۵ دقیقه

بهبود سئوی وردپرس در جذب ترافیک بیشتر برای وب سایت شما بسیار مهم است. از انجایی که بیشتر مطالب در مورد سئو وردپرس، تخصصی است و شاید نکات پیچیده‌ای داشته باشند، در این مطلب فقط چند نکته ساده در seo وردپرس گفته شده که تاثیر مهمی در رتبه صفحات سایت شما خواهد گذاشت.

سئو وردپرس چیست؟

سئو (seo) یا بهینه سازی موتورهای جستجو، فرآیند افزایش ترافیک رایگان و ارگانیک سایت شما از طریق بهبود رتبه در گوگل است. هنگامی که محتوای خود را بهینه می‌کنید، احتمال اینکه کلمه کلیدی مورد نظر شما در نزدیکی بالای نتایج موتور جستجو ظاهر شود، افزایش می‌یابد.
اصطلاح سئو وردپرس برای سایت‌هایی که از نرم‌افزار مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنند، به کار می‌رود. اکنون که با سئو آشنا شدی یا از قبل آشنا بودید، بهتر است قبل از اصول سئو وردپرس به اهمیت آن در کسب وکار بپردازیم.

اگر به دنبال روش‌های اصلی سئو هستید مطلب زیر را بخوانید:

چرا سئو وردپرس در کسب وکارها مهم است؟

سئو در وردپرس

نکته قابل توجه در سئو وردپرس این است که این روش فقط برای سایت‌های وردپرسی مهم نیست، بلکه مربوط به هر سایتی با هر برنامه‌ای می‌شود.
سئو وردپرس سبب شده تا به افراد بیشتری دسترسی داشته باشید و چون این کار به صورت ارکانیگ اتفاق می‌افتد، شما پولی به گوگل نمی‌دهید. بنابراین هر کسی که صاحب یک سایت تجاری است باید سئوی خود را بهبود بخشد زیرا این یک راه ساده و موثر برای افزایش ترافیک، برندینگ، ایجاد سرنخ‌، نرخ تبدیل و… است.

۱۰ نکته در آموزش سئو وردپرس

اصول سئو وردپرس چیست

اگر اصول اولیه سئو وردپرس را رعایت کنید و از بهترین افزونه سئو وردپرس استفاده کنید، از اکثر وب سایت‌ها جلوتر خواهید بود. با این حال برای گرفتن نتیجه مورد نظر باید اصول سئو وردپرس را بدانید:

۱- یک افزونه SEO انتخاب و روی وردپرس نصب کنید
ده هزار افزونه در دسترس است که در بهبود سئو وردپرس می‌توانند کمک کنند. برای این کار می‌توانید در کتابخانه افزونه وردپرس به دنبال افزونه مورد نظر خود باشید.
افزونه‌های سئو ویژگی‌هایی را برای، ساخت نقشه‌های سایت XML، پیاده‌سازی برچسب‌ها و دسته‌ها، بهینه‌سازی عنوان و محتوای با استفاده از عبارات کلیدی و بهره‌مندی از پشتیبانی Google Analytics ارائه می‌دهند.
برخی از گزینه های محبوب عبارتند از Yoast SEO، All In One SEO Pack و SmartCrawl Pro. بعد از انتخاب آن را دانولد و نصب کنید تا در سئو وردپرس به شما کمک کند.

۲- استفاده صحیح از دسته و برچسب در وردپرس
وردپرس به شما امکان داده تا پست‌های بلاگ را دسته بندی و برچسب گذاری کنید. این کار مدیریت محتوا را بر اساس موضوع ساده می‌کند و کاربر راحت‌تر به محتوای شما دسترسی دارد. همچنین دسته بندی و برچسب به موتور جستجو نیز کمک کرده تا محتوای سایت بهتر درک شود. برچسب‌ها کلمات کلیدی خاص‌تری هستند. مثلاً یک مطلب در مورد ورزش بدنسازی، می‌تواند دارای برچسب مکمل بدنسازی، باشگاه بدنسازی و… باشد.

۳- لینک دهی داخلی
از آنجایی که موتور جستجو به هر صفحه از سایت یک امتیاز می‌دهند، و رایج‌ترین سیگنال این امتیاز لینک‌ها هستند. از این رو لین دهی به سایر صفحات بلاگ بسیار مهم است. اگر چند نویسنده داریدف باید یک چک لیست اماده کنید تا قبل از انتشار به بدانند که از مطلب جدید، حداقل به ۳ مطلب دیگر لینک دهند. این کار سبب بازدید از صفحات بالاتر برود و در نهایت سئو بهبود می‌یابد.
افزونه‌هایی برای آسان کردن لینک دهی داخلی وجود دارد، مثل All in One SEO و Broken Link Checker به صورت خودکار لینک‌های داخلی را بررسی کرده و اگر مشکلی باشد، درست می‌کند.
برای پیوند دادن به مطالب دیگر، می توانید کلمات موجود در صفحه خود را که می خواهید پیوند را در آن درج کنید برجسته کنید، روی دکمه پیوند در نوار ابزار وردپرس کلیک کنید و URL را که می خواهید به آن پیوند دهید کپی و جایگذاری کنید

۴- لینک‌های ثابت خود را به‌روز کنید
لینک‌های ثابت، یک URL یا لینک به یک مقاله در سایت است. لینک‌های ثابت نشان ‌می‌دهند که محتوای شما چیست، و مهم‌تر سئو است. در سئو وردپرس می‌توانید لینک‌های ثابت را بهبود داده و سئو کنید.

۵- سئو تصاویر در وردپرس
شما می توانید تقریباً همه چیز را در سایت وردپرسی خود، از جمله تصاویر سئو کنید. برای سئو تصویر در وردپرس، از Image-Alt-Text استفاده کنید. موتورهای جستجو Image-Alt-Text را می‌خوانند، و در رتبه بندی سایت این توصیف بررسی می‌کنند تا درک کند به جستجوی کاربر نزدیک است یا خیر.
هنگامی که متن جایگزین تصویر را می‌نویسید، کلمه کلیدی مورد نظر صفحه را وارد کنید.

۶- امنیت سایت خود را مدیریت کنید
موتورهای جستجو عاشق وب‌سایت‌های ایمن هستند. بنابراین می‌توانید برای بهبود امنیت وب‌سایت خود، روی اعتبار و رتبه وب‌سایت خود حساب کنید.
بسته به طرح وردپرس شما، ممکن است از امنیت برای شما مراقبت شود یا خیر. اگر به کمک نیاز دارید، می‌توانید افزونه‌ای مانند Wordfence Security یا iThemes Security اضافه کنید تا محافظت از سایت خود را افزایش دهید.

۷- از یک وردپرس های سریع استفاده کنید
زمان بارگذاری صفحه می‌تواند به طور قابل توجهی بر تجربه کاربری سایت شما تأثیر بگذارد. آیا می دانستید که موتورهای جستجو برای تعیین رتبه وب سایت شما سرعت را نیز در نظر می‌گیرند؟ برای بهترین نتایج، از قالب‌های وردپرس مناسب برای سئو استفاده کنید.

اگر سایت دارید، اما سایت شما درآمدی ندارد، احتمالا سایت شما بهینه نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان سئو وارد لینک زیر شوید: 👇🏼

۸- نشانه‌گذاری ایجاد کنید (طرح سؤالات متداول و…)
حتماً شما هم مشاهده کرده‌اید که برخی سایت‌ها صفحاتشان لیست دارد، بیشتر در نتایج گوگل دیده می‌شود.
این کار با نشانه گذاری طرحواره انجام می‌شود تا سایت شما متمایز شود و نرخ کلیک بیشتری بگیرید.
نشانه‌گذاری نوع خاصی از کد HTML است که می‌توانید آن را به وردپرس خود اضافه کنید تا به موتورهای جستجو اطلاعات بیشتری درباره محتوای خود بدهید. به عنوان مثال، می توانید به موتورهای جستجو بگویید که یک صفحه خاص یک مطلب بلاگ، یک دستور غذا، پرسش‌های متداول، مقاله خبری یا یک صفحه محصول در فروشگاه آنلاین شما است.
نکته خوب اینجاست که معمولا اکثر کاربران کدی را اضافه نمی‌کنند، افزونه‌ای هست که این کار را انجام می‌دهد. مانند AIOSEO، که شما باید انتخاب کنید چه چیزی به صفحه می‌خواهید اضافه کنید (مانند سوال متداول)

۹- بهینه سازی نظرات در وردپرس
تعامل در سایت یکی از روش‌های بهینه سازی و ترافیک بیشتر است و به سئو کمک می‌کند. اما مهم این است که نظرات واقعی یا اسپم هستند. هرزنامه‌ها نظراتی را با لینک بد ارسال می‌کنند که می‌تواند بر سئو سایت شما تاثیر بد بگذارید بنابراین به این نکته توجه کنید.
افزونه‌هایی برای مقابله با نظرات اسپم هم وجود دارد. (مثل Akismet). ممکن است به تنهایی افزونه‌ها قادر به مقابله با هرزنامه‌ها نباشند، پس شما در سئو وردپرس به این نکته توجه کنید.

۱۰- لینک های خارجی NoFollow شود.
لینک‌ها چه داخلی و چه خارجی به موتور جستجو کمک کرده تا چه صفحاتی را نشان دهد. امتیازی به صفحات می‌دهد. اگر لینک خارجی به سایت‌های دیگر می‌دهید، بهتر است که ویژگی nofollow را فعال کنید. این کار در سئو وردپرس به سایت شما کمک کرده تا امتیاز خود را به سایت دیگر ندهد. به طور پیش فرض وردپرس این ویژگی را ندارد اما اگر از افزونه‌ها مثل AIOSEO این کار را برای شما آسان می‌کند.

آیا سئو تضمینی کلاه برداری است؟ مطلب زیر را بخوانید:

حرف آخر
سئو وردپرس خود را بهبود دهید تا بیشتر دیده شوید. همین امروز شروع کنید. نکات دیگری هم هست اما با همین چند نکته نیز تغییر بزرگی در صفحات خود ایجاد می‌کنید.

0/5 (0 Reviews)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *